1 Aralık 2012 Cumartesi

Mac peachykeen allık


Mac allıkları en az nars allıklarım kadar seviyorum.Kıyas yapma ihtiyacı neden duydum?Allık merakı olan herkes bilir ki, nars allıkların yeri diğer markalara göre farklıdır.Bu yüzden macle narsı kıyaslama gereği duydum.

Peachykeen, aklımda olan bi renk değildi ancak mağazada elimde denediğimde inanılmaz güzel bi durusu oldugunu farkedip almıstım, çokta iyi etmisim:)

 Kısaca anlatmaya baslayalım o zaman;

Pigmentasyonu iyi..Bi nars değil tabi ama o kadarına gerekte yok zaten:)

Kalıcı..

İçinde minik ısıltılar var, yanakta sedefli gibi duran allıklardan buda..

Rengi pembeye daha yakın olsada seftali tonlarda barındırıyor içinde..

Artık o kadar çok mac ve nars allık yazısı yazdımki resim koyup yazı yazmayasım var:))Ama yinede her defasında en bilinmesi gereken özelliklerini yazmadan geçemiyorum..

Rengi beğenenlere tavsiye edilir=)

4 yorum:

  1. sedefli allıklardan sıkılmıştım mac peaches kullanıorum ama bunu görünce tekrardan sedefliye dönebilirim çok hoşuma gitti=)

    YanıtlaSil
  2. tugce, aslında normal sedefliler gibi parıl parıl değil ama kendinden ısıltısı var gibi öyle diyim:)peaches, benim aklımda olan bi renkti ama mat allıkların bana pek yakısmadıgını düsündügümden vageçmistim, renk çok güzel yalnız.

    YanıtlaSil
  3. hot mama kullanıyordum aşırı sedefli yani pempelik yok gibi gelmeye başlamıştı:)) kışın herşeyi mat kullanmak istiyorum sanırım:)

    YanıtlaSil
  4. yok bu öyle değil, msf tarzı renkten çok sedefli görünümü yok.kısa mat daha uygun gibi ciddende ama iste niyeyse yakıstıramıyorum kendime son zamanlarda:)

    YanıtlaSil