2 Aralık 2010 Perşembe

Alışveriş

Yine tutamadım kendimi:)Yılbaşı indirimleri başlasın öyle al diyorum kendime ama dayanamıyorum işte..Bugün aldıklarım bunlarda.Boyner mağazasında guerlain'da %15 indirim var şu an.Ürünler kalite kokuyor resmen, bakmadan geçmeyin derim..Kullandıkça yorumlarımı paylaşacam zaten ama özellikle istediğiniz varsa ondan başlayabilirim yine:)

13 yorum:

  1. swach bekliyoruz efenim.
    cecielde de indirim var mı.

    ne güzel ya once yılbası sobra sevgililer günü almıyorum bi sey bekliyorum vallaha.
    hadi yapınn indirimleri :))))

    YanıtlaSil
  2. Bencede indirimleri bekleyin..Ben bekleyemiyorum valla dayanamıyorum ama yinede aldıklarım aman aman olmasada indirimde olanlar:)Cecilede 2 ürün alana göz kalemi hediyeydi ve rujla glossta 17 den 10 a düşmüşlerdi.Ama sanmıyorum her yerde olduğunu,platin mağazasından aldım ben her ilde yok sanırım o..Kullandıkça yorumlarımı ve swatchlarını paylaşacam zaten ama öncelik merak edilen ürünlerde tabi:)

    YanıtlaSil
  3. canım clinique'ten başlayabilirsin çok da mutlu olurum;)

    YanıtlaSil
  4. olur gsemmcim..önce guerlain fondötenlede başlayabilirim ama bayıldım çünkü..:)

    YanıtlaSil
  5. OOo birr guerlain sonuçta;)

    YanıtlaSil
  6. Canım hepsi çok güzel, en iyi günlerinde mutlulukla kullan hepsini :) Acaba Guerlain rujlar da girer mi indirime :D Bir de Clinique'in o farı epeydir çarpıyordu gözüme, sürümü vb. nasıl, beğendin mi?

    YanıtlaSil
  7. Bi kez denedim farı ve çok beğendim şimdilik bertacım ama bi kaç kullanımdan sonra bi post hazırlamayı düşünüyorum zaten..Guerlain indirime girmeyecek dedi uzmanı yılbaşında.Bulunduğum yerde sadece boyner,ykm,tekin acar ve douglas var kozmetik mağazası olarak zaten bi.Sephora,harvey nicholas,sevil gibi mağazalar yok burda sanırım onlar hatırı sayılır indirim yapıyor özel günlerde dimi?Burda aman aman indirim olacağını sanmıyorum ben maalesef:(

    YanıtlaSil
  8. Canım varsa da ben pek denk gelmedim hatırı sayılır bir indirimle. Sephora bazen yapıyor %90'a varan ama kendi ürünlerinde oluyor çoğunlukla. Bazen YKM'de denk gelirse belirli ürünlere indirim olabiliyor. Biraz da denk gelme durumu yani :)

    YanıtlaSil
  9. Bende üzülüyodum elim kolum bağlı yetişemiyorum indirimlere diye:)Bi kere yapmışlar ama öyle % 50 gibi bi indirim,ikimizde kaçırmışız desene:)bi daha olsa bile ben yine alamayacam tabi,yerime toplayın cicileri olurmu:))

    YanıtlaSil
  10. çok güzeller güle güle kullanın.sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. teşekkür ederim gülcan..

    YanıtlaSil
  12. makyaj yapmayi cok seviyorum, her firsatta da makyaj malzemesi aliyorum. :-) alisverisin harika. güle güle kullan. vaktim olursa ben de en sevdigim makyajlarimi blogumda paylasmak istiyorum.
    sevgiler eli

    YanıtlaSil
  13. teşekkür ederim elicim..

    YanıtlaSil