7 Aralık 2010 Salı

Alışveriş:)

Eveeet işte sadece bi değişim için gittiğim yerden bu cicilerle döndüm:)Guerlain Parure Gold fondöteni aldım Linergie yerine.Aqua'yı denedim, kapatıcılığı ii gelmedi, parure extreme fondötenin renkleri yoktu..Guerlain uzmanı, gold fondöten için üstüne basa basa yaşlanmayı önleyici, geniş çaplı koruyucu ve en lüks fondötenimiz bu dedi(en pahalısıda bu mlsf:), yani hem bakım yapıyor hem kapatıyor:)Aslında ben gold için ileri yaşlar kullanır diye düşünüyordum, bazı yerli bloglarda ve forumlarda öyle rastlamıştım ama yabancı bloglarda yaşlanmayıda önlemek amaçlı geniş koruma özelliği olan bi fondöten diye okudum uzmanın dediği gibi..İnşallah yabancı blogların ve uzmanın dediği gibidir çünkü yaşım daha genç:)Zaman geçtikçe yorumlarımı yaparım artık..Siz ne düşünüyorsunuz bu fondöten hakkında, bilgisi olan var mı?
Diğerleriyse; guerlain seyahat boyu fırça seti+çantası
                       lor radiance makyaj bazı testerı
                       maybelline gloss

10 yorum:

  1. iyi günlerde kullan cnm çok güzeller fırça setini ne kadara aldın..

    YanıtlaSil
  2. iyi günlerle kullan cnm, yaşlanma geciktirici fondotenler iki türlü oluyor bir anti aging etkili kolojen vs. ağır bileşen içerenler onlar yaşa göre alırken 30 üstü 40 üstü fln diye söylüyorlar. bide normal temel bakım yapan her yaşa uygun olanları var. uzman size uygun dediyse doğrudur dediği sıkıntı yapma. için rahat etsin istiyorsanda sitesine bak orda 40 üstü fln yazmıyosa sorun yok heryaşa uygun sadece nemlendirmesi fln daha fazla demektir.

    YanıtlaSil
  3. karamelcm teşekkürler,fırça seti 129 lira,1 allık 2 far fırçası var..

    demcim teşekkür ederim, sitesinede bakiym hemen

    YanıtlaSil
  4. baktım sitesinden, yaş sınırı filan yazmıyor orda, cildi dinçleştirir tazeleştirir zararlı etkenlerden korur vs. yazıyor, sanırım dediğin gibi demcim 2. gruba giriyor bu fondöten..tekrar teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan canım maybellinede 3 al 2 öde yokmuydu.

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim elifcim,ykmde sonradan gördüm 3 al 2 ödeyi.gördüğümde zaten ben watsonstan almıştım % 20 indirimle bu glossu:)

    YanıtlaSil
  7. itsbeacım bende aqua kullanıyorum,çok kaliteli bir marka çok seviyorum. Fondoten konusunda yaş olayına genelde takılmıyor uzmanlar. bende alıyorum bazen bu tarz fondotenleri,hatta bunu da merak ettim:)

    YanıtlaSil
  8. kullanınca yorumlarım özgecim..

    YanıtlaSil
  9. Canım güle güle kullan, hepsi çok güzel görünüyor :)Özellikle fırçalara bayıldım, fırça yazını sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  10. teşekkürler bertacım,fırçalarımıda ekliycem en kısa zamanda:)

    YanıtlaSil