5 Aralık 2010 Pazar

Avon face illuminatour

Bu gördüğünüz ürün highlighter, yani namı değer aydınlatıcılardan biri..Aklımda benefit markasının aydınlatıcısı vardı hep bu amaçla kullanmak için ama bi türlü sıra gelmiyordu ona:)Bi gün avonun rengarenk katalogunu karıştırırken bu ürünü gördüm, denemek istedim ve aldım.
Bu ürünü kullanmak, saçmasapan dizaynı yüzünden baya bi zor.Şöyle anlatmaya çalışayım..Fırçanın altındaki küçük siyah kısım döner başlık vazifesi görüyor.Tüpün ön kısmında ON, arka kısmında OFF yazan seçenekleri var.Ürünü kullanmak istediğimizde on yazan kısma çevirmemiz gerekiyor yani döner başlığı:)Evet çevirme işlemi tamam, şimdi ürünün fırçaya doğru gelmesini bekliyoruz dimi..Bunun için baya bi güç sarfetmeniz gerek, bi türlü gelmiyor çünkü ürün ama geldimide tam geliyor, kullanamayacağınız kadar fazla ürün çıkıyor içinden:))Fırça kısmıda ayrı bi anlamsız zaten!Fırçayı aslında çıkarmak mümkün ama öylede denedim.Daha beter oldu:)Her taraf batıyor.

Neyse bu kadar kötülemek yeter diyorum ve bu zorlu yolun sonuna geldiğimizi varsayıyorum:)Bu kötü ambalajın içinden harika bi aydınlatıcı çıkıyor..!Ürün likit kıvamda, pembemsi yavruağzı tonlarında ama yedirince inci parlaklığı veriyor cildinize.Bana göre sadece allık gibi bile kullanılabilir tam dağıtılmadığında.Tam kıvamında aydınlık veriyor yüze, hiç öyle gündüz sürülemeyecek cinsten diil.Sürünce bozulmadan kalıyor..Rengine bakalım bide;
Sol kısımda ürünü tüpten sıktığım şekilde duruyor, sağ kısımdakiyse biraz yayılmış hali.Tam olarak yansıtamadım maalesef resimde ışıltılarını:( Ama kullanım zorluğunu aşarım diyenlere kesinlikle tavsiye edebileceğim güzel bi aydınlatıcı..
 

8 yorum:

  1. kullanımı hakıkaten cok sacma olmus. resdmen kullanılmaması için zorlastırmıslar :)

    YanıtlaSil
  2. çok eğlenceli anlatmışsın.güldüm inan ki.:))
    kelime doğrulamayı kadrırmısın

    YanıtlaSil
  3. evet komik anlatmışım biraz galiba,ne kadar gıcık olduysam artık:))kelime doğrulamanın nası kaldırıldığını bilmiyorum ama bakınim biraz bulabilirsem yaparım..

    YanıtlaSil
  4. çok komik ben olsam atmıştım.

    YanıtlaSil
  5. bende kullanmadığım,sevmediğim ürünleri atarım yada isteyen biri olursa ona veririm filan ama bunu nadiren kullansamda çok seviyorum verdiği ışıltıyı..

    YanıtlaSil
  6. Işıltısı çok güzel duruyor :) Arada bir kullanıyorsan zaten kullanım zorluğuna katlanılabilir bence de :)

    YanıtlaSil
  7. evet bertacım bende öyle yapıyorum şimdilik zaten:)gönlümce bi aydınlatıcı bulamadım zaten,nars mac benefit aydınlatıcılar ünlü ama onlarıda deneme şansım yok.nettende gördüğüm kadarıyla tam istediğim gibi değiller:( yinede sırayla denemeyi düşünüyorum..

    YanıtlaSil