17 Aralık 2010 Cuma

Avon rose gold ruj

        
ROSE GOLD; bu rujun rengine bayılıyorum..İçindeki ışıltıları görüyorsunuz dimi flaşlı çekim olduğundan..Çok güzel duruyor bu tip ince pırıltılar rujlarda bence.Kırmızı-bordo arası bi renk, rengini istediğiniz kadar ayarlayabilirsiniz.Sağdaki tek kat soldaki iki kat geçilmiş hali.

Tek katta hafif renk versin, yoğunlaştırmak benim tercihime kalsın isterim rujlarda hep söylediğim gibi.Hem bu yüzden, hem rengi yüzünden, hem de ışıltıları yüzünden favorim!
Yapılarını çok beğeniyorum ben avon rujlarının.Kurutmuyor, hatta nemlendiriyor, kalıcılıklarıda iyi, yumuşacık rujlar işte daha nolsun:)
Avon'dan ruj almaya devam!!

2 yorum:

  1. rujlarin arasindan en cok apricot glow u begendim. ben de gecen online avon kataloguna baktim. cok güzel seyler var. hepsini alasim geliyor. ama o kadar cok makyaj malzemem varki, fazla kullanmadigim halde, daha fazla almamaya gayret ediyorum.

    :-) sevgiler eli

    YanıtlaSil
  2. evet elicim apricot glow u bende çok beğeniyorum, sheer bi yapısı var öyle çok bağırmıyor sürünce.online katalogtan bakıncada istiyor insan ama elinde katalog olunca hepsinden alası geliyor:)

    YanıtlaSil