3 Aralık 2010 Cuma

Cecile ultra shine lipgloss

                                                           09 no
Önce resimleri eklemek istedim bu defa:)

Cecile markasından çok fazla ürünüm olmamasına rağmen beğeniyorum niyeyse bu markayı, diğer yerli markalara göre daha kaliteli geliyor bana..
Bu glossu yeni aldığımı geçen yazımı okuyanlar biliyordur zaten:)Rengiyle başlamak istiyorum anlatmaya,çünkü çok sevdim rengini..Ben genelde tek kat sürerim ruj ve glosslarımı, çok bağırmalarını sevmiyorum hafif renk vermeleri yeterli.Bağıranlarıda peçeteyle yada elimle pıtpıt yaparak sürüyorum.Bu yüzden bu tip ürünleri alırken renginin ayarlanabilmesine çok önem veririm.Açık sürdüğümde açık görünmeli, koyu sürdüğümde koyu!Direk tek katta yoğun renk veren ürünleri sevmiyorum..
Bu glossunda rengi ayarlanabilen cinsten.Kırmızı pembe karışımı bu renk kırmızıya daha yakın duruyor dudakta.Işıltısı belli oluyor zaten resimde, bana göre tam kararında bi ışıltı..

Yapısı çok güzel, ilk kez bi glossun yapısını bu kadar beğendim desem?:)Yağlı his vermiyor, yapış yapış diil ve gerçekten çok kalıcı..Normalde dudak ürünleri bende pek kalıcı değildir, bunun kalıcılığına ayrı bi şaşırdım.

Sanırım tek kusuru; dudak kenarlarında birikebilmesi zaman geçtikçe ama maalesef onu bende çoğu ruj yapıyor:( Bu yüzden fiyatına göre harika ve kesinlikle alınası bi ürün..

4 yorum:

  1. canımcım bende bu glossu çok seviyorum,aynı renk kullandığım..

    YanıtlaSil
  2. aa nası tutturmuşuz aynı rengi öyle:)çok sevdim özgecim bende, aldığımdan beridir sürüp duruyorum:))

    YanıtlaSil
  3. Bende de aynı rengi var. Cecilenin tek glossu var zaten bende oda bu rengi:)

    YanıtlaSil
  4. ünlü bi renkte bu, benim mi haberim yok yoksa:)elime aldığım ilk renk buydu, deneyincede hemen alıyorum dedim o kadar sevdim rengini.yapısınıda beğendiğime göre şimdi gelsin yenileri:)inşallah renk çeşidi çoktur,hiç hatırlamıyorum..

    YanıtlaSil