11 Aralık 2010 Cumartesi

Clinique renkli nemlendirici

Renkli nemlendirici maceramın ikinci kahramanıdır kendisi:)
Bu ürünün en memnun kaldığım kısmıyla başlamak istiyorum anlatmaya; oda yapısı!Parlama, yağlanma problemini tamamen ortadan kaldırıyor desem yalan söylemiş olmam herhalde:)Ben ki hiç bi üründen  bu konuda tam olarak memnun kalmam ama bu renkli nemlendirici bu konuda harika..
Renk konusuysa biraz karmaşık.Asında iki rengi var ve bendeki açık olan rengi.Açık rengi bu olmasına rağmen pekte açık olduğunu söyleyemeyecem.Bence medium tarzında bu renk, bana oluyor yani buğday tenli olduğumdan ama beyaz tenlilerde biraz sorun yaratabilir.Rengi böyle;
Bi kısmını yaydım bi kısmını tüpten sıktığım gibi bıraktım, yaydığım kısmıda çok dağıtmadımki farkı anlayabilesiniz diye:)
Kalıcılık; iyi sayılır ama tabi bi fondöten kadar uzun süre kalmıyor ciltte.Çok doğal duruyor rengi cildinize uyarsa eğer..Sırf yapısı yüzünden tekrar alabileceğim bi ürün!

4 yorum:

  1. canım elinde de belirgin bi şekilde görünüyor ten rengini bayağ değiştiriyor ama çok memnunum bu üründen nemlendirmesi güzel,cilde rahatça sürebiliyor musun ben daha uygulayamadan cildim emiyor sürerken zorlanıyorum?

    YanıtlaSil
  2. gsemmcim yayınca öyle durmuyor aslında, mesela bunu sürdüğümde çok doğal durduğunu söylüyor herkes..ben zorlanmıyorum sürerken ama elimle sürünce beğenmemiştim fırçayla daha güzel sonuç alıyorum,diorda elimlede sürünce aynı sonucu alabiliyorum.nedenini bilmiyorum ama bunun:))

    YanıtlaSil
  3. hangi fırçayla ve nasıl uyguluyorsun canım?elimle sürürken çok zorlanıyorum:(

    YanıtlaSil
  4. inglot 27TG fondöten fırçamla uyguluyorum.fondöten süngerleri var bide,onlarda güzel,watsonslarda bulabilirsin..

    YanıtlaSil