10 Aralık 2010 Cuma

Guerlain Fırçalar

 Fırçalarımı toplu mu anlatsam marka marka ayırsam mı diye düşündüm, sonra ayrı ayrı anlatmaya karar verdim.Sırası geldikçe diğerlerinide anlatmayı düşünüyorum.Çok fazla olmasada hepsini bi anda yazmayı göze alamadım:)
Yeni aldığım guerlain fırça setimle başlamak istedim yazıma..Çünkü hiç aklımda olmayan şekillerde kullanıyorum, bu kadar işime yarayacaklarını düşünmemiştim açıkçası:)
Allık fırçası ile başlayalım, bu fırça küçük olduğundan çok çok işime yaradı.Kullanamadığım iki allığımı ve bir pudramı sayesinde kullanabileceğim artık:)Bahsettiğim ürünler; clinique allığım, everyday minerals allığın küçük boyu ve clinique almost pudram.Allıkların ikisininde şekline uygun fırça bulamıyordum, o yüzden pek elim gitmiyordu.Bu fırçayla bu sorun ortadan kalktı..Pudramında ortasını kazıyarak kullandığımdan, kenarlarda çerçeve şeklinde kaldı:)Bu fırça kenarlarda kalan pudrayı kullanabilmemi sağlıyor:)Bunlar dışında diğer ürünlerimdede rahatlıkla kullanabiliyorum.Sapı kısa olduğundan yanımda taşımak içinde ideal..
Bunlar benim için önemli bi sorundu inanın, kullanmadığım yada kullanamadığım ürünleri hep birilerine veriyorum.Elimde olan ürünler kadar belkide dağıtmışlığım var, o kadar yani..
Tekrardan fırçaya dönecek olursak; fırçanın boyutu ne çok küçük ne çok büyük bence tam kıvamında, kılları yumuşacık ve sık.Ürünleri güzel tutuyor, eşit dağıtıyor, kılları dökülmedi henüz döküleceğinide sanmıyorum, o yüzden bu yazıyı yazmak için bekleme gereği duymadım..
Far fırçası; bu fırçada benim çok işime yaradı.Ben çok far kullanmam, kullanıncada tek bi far sürerim genelde yada en fazla iki..Düz far sürüyorum yani, gölgeli makyajı arada bi yapıyorum oda abartmadan, gözümle kaşımın arasındaki her tarafı farla doldurmadan:)Bu fırça küçük olduğundan benim düz far sürme işlemimde çok işime yarıyor, göz kapağının yapısıylada alakalı bu sanırım birazda.Göz kapağınızdaki düz far çektiğiniz yer küçükse bu fırça sizin için mükemmel.Çünkü kılları sık olduğundan ürünü çok güzel alıyor, tek katta rengini vermesini sağlıyor, göz katlantısının yukarısına taşma yapmıyor..
Aplikatör; düz far çekme işleminde kullanıyorum bunuda..Böyle bi aplikatör almayı düşünüyordum zaten ne zamandır, hatta geçen bi blogta the body shop marka böyle bi aplikatör görüp ondan almayı düşünmüştüm.Kısmet bunaymış:)
Fırçaları içinde aldığım çantasıda çok kaliteli gerçekten vede çok şirin..:)
Bütün fırçalarım için bu kadar konuşmayacam korkmayın:))Bunlar özel şekillerde işime yaradığından anlatmak istedim..Benim çok fena ihtiyacım varmışta bunlara haberim yokmuş dedim kullanınca:)

6 yorum:

  1. makyaj fircalarina ben de cok merakliyim. bir sürü aldim kullaniyorum ama aklim hep yenilerinde. daha iyisini almak istiyorum, o halde fiyatlar da daha iyi oluyor ama. :-)
    güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim eli..bende öyle çok fırça merakı yoktur aslında, gereksiz almam yani.İşime yarayacakları özenle seçip, güzel markalardan almaya çalışıyorum ve gerçekten değiyor aldığıma..

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canım, Guerlain zaten müthiş, fırçalar da aynı şekilde :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim bertacm:)

    YanıtlaSil