15 Aralık 2010 Çarşamba

İnglot jel eyeliner

    77 numara
Bi gün eyeliner kullanacan deseler hayatta inanmazdım:)Bi kere sürmeyi beceremem, zaten sürsemde gözlerim açıkken göz kapağım kapkara görünür, hepsini kaplar gibi düşüncelerim vardı:))Yani makyaj konusunda kendim için son keşfimdir eyeliner, inşallah yakında kontürleme olayınada el atacağım, bi o kaldı.:)
Kontrol edebilmem daha kolay olsun diye fırçasıyla birlikte almayı tercih ettim.Fırçayı özellikle ince uçlu seçtim, ki istediğim gibi belli belirsiz incecik sürebileyim.Fırçadan inglot fırçlarımı tanıtan yazımda bahsedeceğim ilerleyen zamanda..
Eyeliner hakkındaki yorumlarımsa gayet olumlu..Çünkü çok ama çok beğendim!Şimdiye kadar neden denememişim diye üzüldüm hatta.Yapısı ilk aldığımda yumuşacıktı, yalnız zamanla sertleşecek gibi bi imaj bıraktı bende, şu an hala yumuşak olsada ilk günkü gibi değil.

Onunda çaresi var ama tabi, kurursa bi gün anlatırım onuda:)Rengi gördüğünüz gibi simsiyah, bütün gün duruyor demek yalan olur bu ürün için, çünkü çıkarana kadar çıkmıyor!!!Yani yatın kalkın ertesi gün aynı şekilde duruyor ama tabi öyle yapmamak lazım.Makyajın 'm' sini bırakmamalıyız yatarken..:)
Biterse yine alırım, ki bitmez uzun süre.Başka renklerinide deneyesim var, özelliklede kahverengi ve lacivertini..:)

9 yorum:

  1. Kaç aydır istiyorum ya ama bir türlü cesaret edemedim. Bunun içinde para biriktirmek gerek, öğrenci olmak zor :D

    YanıtlaSil
  2. Lynn mosa; bencede öğrenci olmak zor:)indirimler oluyor ama bu markada ara ara.Bence bi dene, sonra vazgeçemeyeceksin eyelinerdan.Önemli olan kendi göz yapımıza göre sürmek..

    YanıtlaSil
  3. bende çok seviyorum bu ürünü:))

    YanıtlaSil
  4. ortak ürünümüz çok özgecim anlaşılan:)

    YanıtlaSil
  5. itsbeacım güle güle kullan, benim için de eyeliner ve göz kalemi olmazsa olmazdır :) Ne güzel sen de bir önyargını kırmışsın. Benim de çok vardı ama tek tek kırıyorum hepsini :D

    YanıtlaSil
  6. itsbeacım bu eyeliner göz içine çekilebiliyor mu ?

    YanıtlaSil
  7. bertacım teşekkür ederim:)

    cicolecm hiç denemedim cnm göz içine çekmeyi ama bu tip jel eyelinerların göz içine çekildiğini okumuştum bi yerlerde:)forumda araştırmak lazım:))

    the magic of makeup; fiyatını net hatırlamıyorum, ben indirimdeyken almıstım yanında başka seylerde vardı.normal fiyatı 20 25 tir herhalde.30 u geçeceğini sanmıyorum..

    YanıtlaSil