12 Aralık 2010 Pazar

İnglot Lipstick 49 no

İlk bitirdiğim ruj olarak tarihe geçecek bu ruj:)Nası bayıla bayıla kullandım bi dönem anlatamam, sadece bunu sürüyordum zaten yani o derece:))
Kahve bej tonlarında nude bi ruj bu aslında.Üstte tek kat halini, altta iki kat geçilmiş halini görüyorsunuz resimde..Tek kat sürünce dudak rengi oluyor, ruj sürmüş gibi durmuyorsunuz ama solgun dudaklarınıza kan can geliyor anında!Nude ruj nası bunu yapar demeyin, kahve tonlarında olmasına rağmen tek kat sürünce pembemsilikte oluyo gibi hafiften işte tam dudak rengi dedim ya, ben anlatamadım  ama siz anlayın:))Yoğun sürerseniz kahverengi oluyo tabi ama ben o halinide seviyorum..
Kremsi bi yapısı var, dudakları kurutmuyor aksine nemlendiriyor..İnglot'un diğer ruj serisinin yapısından daha iyi bu lipstickler bence.Onlar direk yoğun renk veriyor, rengin yoğunluğunu dudağınızda ayarlamanıza izin vermiyor ama bunlar öyle diil.Belkide benim denediklerim öyleydi bilmiyorum, zira inanılmaz renk seçeneği var inglot rujlarında:)
Yapısı yoğun zaten, bide tek kat sürünce çabuk bitmiyor.Bakmayın siz bitmek üzere olduğuna, ne zamandır var bu rujum hatırlamıyorum bile:)
Bu tam bitince aynı rengi alırım yine belkide ama farklı renklerinide denemek istiyoruuuum!

6 yorum:

  1. Bu seriyi hiç denememiştim merak ettim şimdi :) inglot yılbaşı için bir güzellik yapsa keşke! umutluyum :P

    YanıtlaSil
  2. nerdee:)şu an bi indirim var ama çok cazip değil maalesef.allık,ruj,far,oje gruplarından birer ürün alınca, bu aldığın ürünlerin hepsine tek tek % 25 indirim uygulanıyor..yılbaşı indirimimiz bu demişlerdi bana ama bilmiyorum bi süpriz yaparlar mı:)şimdi olmazsa bile sevgililer gününde kesin olur

    YanıtlaSil
  3. Off ya bu tam benlik bi rujmuş!Hep nude tonlar kullanıyorum ben rujda.Bu serinin adı falan var mı canım,bi de fiyatı ne kadar ki acep?

    YanıtlaSil
  4. junkheadcim inglotun bi klasik normal rujları var bide bunlar var.lipstick diye geçiyor özel bi adı yok.bu 35 lira, klasik rujları 29 bide bunların miktarı daha az gram olarak..

    YanıtlaSil
  5. itsbeacım, çok güzelmiş rengi :) Her bayanda bir nude ruj olmalı bence, dediğin gibi dudaklar daha canlı duruyor :)

    YanıtlaSil
  6. dimi bertacm:)nude ruj için canlandırıyor yazarken tuhaf olmuştumda bi an:))

    YanıtlaSil