19 Aralık 2010 Pazar

Mac Magnetique Lipglass


Bu lipglass bana bi blog çekilişinden çıkmıştı.Daha doğrusu çıkanlardan biriydi:)Daha öncede belirttiğim gibi mac mağazası yok burada,o yüzden koleksiyonların takipçisi olamıyorum ne yazık ki..Fabulous Felines koleksiyonuna aitmiş sanırım bu ürün.Tam bilmiyorum yine de ama bilen varsa düzeltsin lütfen..


                                       Sürümü kolay, aplikatör şeklinde ucu


                              Rengiyse budur!Sağdaki tek kat,soldaki elimle hafifletilmiş hali..


Rengini direk veriyor, yoğunluğunu pek ayarlamanıza izin vermiyor yani.Bu benim için kötü bi özellik, artık biliyorsunuz..Ama ben çok az sürüp ruj fırçasıyla dağıtarak kullanıyorum ve ortaya çok doğal ve güzel bi renk çıkıyor.Direk kullanılıncada rengi çok güzel aslında.Yapısı yoğun, glosstan çok ruj gibi, içinde sim yok ama cam gibi parlak..Ve çok kalıcı!!

Koleksiyon ürünü olduğundan, şu an mac mağazalarında bulamazsınız sanırım.İnternette bulabilirseniz ve mac koleksiyonu yapanlardansanız, koleksiyonunuza ekleyin derim bu güzel rengi:)

10 yorum:

  1. mac ten hic makyajim yok. simdiye kadar cok gördüm, cok denedim ama hic alma ihtiyaci duymadim. tamamen gecis yapacagimi zannetmiyorum ama birkac far da gözüm var. dogum günümden kalma douglas 75euroluk hediye kartim var. boss femme ile chanel chance arasinda gidip geliyorum. parfümden artan para ile de mac den birseyler alirim artik. :-)

    YanıtlaSil
  2. burda mac olsa, ara ara gidip ruj,gloss ve allıklarından alırdım herhalde:(

    YanıtlaSil
  3. aklinin kaldigi varsa, söyle alip göndereyim sana...

    eli

    YanıtlaSil
  4. elicim teşekkür ederim, çok incesin..sipariş verebiliyorum mağazayı arayıp ama bunun için toplu bişeyler almam gerekiyor ve direk peşin olarak havaleyle ödüyorum,bi iki kez yaptım bunu ama zor oluyor, taksitle ödemeyi tercih ederim normalde kozmetikte abarttığım için:)bide denemeden bilemiyorum ne nedir yakışır mı diye çok pimpirikliyim bu konuda.taksit,toplu alma ve deneyememe yüzden her istediğimi alamıyorum yani..mac hem kaliteli hem diğer kaliteli markalara göre ucuz sayılır hem de renk seçenekleri çok geniş, bu yüzden ilgimi çekiyor

    YanıtlaSil
  5. valla icimden geldi, hediye kartimla beraber birseyler alalim. benim aklimda far var dedigim gibi. bir de allik istiyorum. ya sen?

    YanıtlaSil
  6. :))çok tatlısınya..cnm kendin kullan olur mu öle şey:)far allık ruj dazzleglasslar vs. ne bulursan al bence..douglasta mac satılmıyo diye biliyorum ama?

    YanıtlaSil
  7. burda satiliyor, burasi senin acindan yurtdisi.
    ciddiyim bak beraber secip alalim. benim icin hic sakincasi yok. kirma beni gaza geldim bi kere :-)

    YanıtlaSil
  8. yurtdışında ucuzda olur tadından yenmez o hediye çekinin cnm güle güle kullan sen gerçekten çok teşekkür ederimm..bu arada blogunun adresi neydi?

    YanıtlaSil
  9. çok güzelmiş renk,şanslıymışsın canım,böyle güzel bir ürün çıkmış:)

    YanıtlaSil