18 Aralık 2010 Cumartesi

Nivea visage aqua sensation serisi


Bu iki mavişi set halinde almıştım watsonsı indirimlerinin birinden.İtiraf ediyorum, hiç bir araştırma yapmadan sadece isimlerine ve ambalajlarına kanarak aldım bunları:)İsimleri, bana çok hafif ama güzel nemlendiren ürünleri çağrıştırdı, içimden gelen bu sese dayanamadım ve aldım:)İyide yapmışım, gayet severek kullandım ben bu ikiliyi..
Canlandırıcı gündüz bakım kremi; çok hafif bi krem, normal ve karma ciltler için birebir.Benim t bölgemde yağlanmaya engel olamadı tabiki ama böyle bi beklentimde yoktu zaten alırken.Yinede ekstra bi yağlanma yapmadığını söyleyebilirim..Normal ciltli olan varsa aramızda hiç düşünmeden gidip alabilir bunları:)Çok güzel nemlendiriyor; o ferahlığı, yumuşaklığı, yatıştırıcılığını gerçekten hissedebiliyorsunuz kullanınca.Cildimde herhangi bi probleme sebep olmadı ve uzun süre gidiyor..

Göz çevresi bakım kremi; gayet likit kıvamda bu ürün, krem dendiğine bakmayın:)Nemlendirmesi bence idare ederdi başka da bi vaadi de yok zaten..
Günlük nemlendirici olarak kullanılabilecek güzel ürünler, tavsiye ederim.Özellikle dediğim gibi normal ciltler, kuru-karma ciltler, hatta karma-hafif yağlı ciltler kullanabilir:))Tek kötü özelliği, ambalajı olabilir,havayla temas etmesi açısından.Ben çabuk tükettiğimden ve kremleri sonuna kadar kullanmak konusunda sabretmeyi beceremediğimden sorun olmuyor:))

5 yorum:

  1. bu ürünlerin 1 tanesini kullandım oldukça güzel.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. ben de cilt bakimima dikkat ediyorum. kozmetikcim kesinlikle nivea ürünlerinden uzak durmami tavsiye etti. ben de ondan beri L´Oréal Paris: Hydra Active 3 serisinin ürünlerini kullaniyorum. cok memnunum. ayni zamanda Garnier Essentials ve LA ROCHE-POSAY TOLERIANE yüz kremlerini kullaniyorum. benim cildime cok iyi geliyorlar. birine karar veripte ona sadik kalamadim bir türlü.

    YanıtlaSil
  3. elicim kozmetik satıcılarının çoğuna güvenmiyorum ben,bişeyi derken illa ki bi çıkarları oluyor..dediğin markalardanda kullandıklarım var, niveayıda beğendim ben.tabi her markanın her ürünü güzel ya da her markanın her ürünü kötü olacak diye bi kaide yok:)sadık kalamama durumu bendede var:))

    YanıtlaSil
  4. Vichy Essentielles de cok iyi. denemenizi tavsiye ederim. ben de mi blogumda kullandigim bakim malzemelerimi sergilesem :-).

    itsbea: evet haklisin. cok memnun olanlar da var.

    kendin tecrube etmen gerekiyor. simdilik kullandigim ürünlerden memnunum. özel göz kremine hic ihtiyac duymuyorum, ama cilt bakimimi tamamlamak niyetiyle alsammi diye düsünmüyor da degilim!

    sevgilerimle eli

    YanıtlaSil
  5. Aqua serisini bende sevdim.Adı gibi su gibi hafif kremler:)Göz kremini tekrar alma ihtimalim yüksek :)

    YanıtlaSil