24 Aralık 2010 Cuma

Sebamed

Sabun kullanmayı pek sevmem aslında, likitler jeller her zaman tercihimdir.Ama bu sabunun sivilce oluşumunu önlemede etkili olduğunu duymuştum, bu yüzden gidip aldım..

Önledi mi peki? Hayır:)

Önleyen bi ürün buldum mu peki? Bunada hayır:)

Bunları boşverip ürüne bakalım biz; güzel bi temizleyici ama hafif kurutabiliyor, nemlendiriciyle halledilemeyecek bişey diil buda.100 gr ve 150 gr şeklinde piyasada bulabilirsiniz.Bide benim sabunlarla esas sorunum, elime sığmamaları.Benim gibi düşünenleriniz var dimi?:)


Bu jeli, sabundan daha çok sevdim.Hemen söyliyeyim tekrar almayı düşünüyorum, yılbaşı indiriminde denk gelirsem özellikle.Sivilce oluşumunu önlemedi diyecem bunun içinde ama şunu belirtmek istiyorum; kullandığım temizleyiciler arasında, kullandığım sırada en az sivilcemin çıktığı temizleyici budur!Tesadüf müdür üründen midir bilmem:)Bu jel,sabunun aksine bende kuruluğa sebep olmadı, hatta bununla yıkayınca nemlendirici sürülmüş gibi cilt yumuşuyor:)

Bu nemlendirici adındanda gördüğünüz gibi jel kıvamda.Jel renksiz ama içinde maviş tanecikler var.Aldığım zaman, bana bu nemlendiriciyi iyice masaj yaparak cilde yedirin demişlerdi, içindeki tanecikler eriyormuş böylece ve ciddende öyleymiş, iyice masaj yapılınca cilt yumuşacık oluyor..
Yılbaşı indirimlerinde denk gelirseniz bi deneyin derim sebamed ürünlerini:)

9 yorum:

  1. ben aslinda yeni fikirlere yeni ürünlere acigim hep, aba özellikle cildim konusunda kendime uygun birseyler bulunca kolay kolay baska ürünlere gecis yapmiyorum. sebamed ürünlerinden ben de orta okul yillarimda kullandim ve memnundum da.

    gecen günki mimde kullandigim ürünlerden bahsetmistim, ama sanirim en kisa zamanda ben de favorilerimi blogumda yayinlarim.

    sevgiler eli

    YanıtlaSil
  2. takipteyim elicim:)ben hala işte bu diyebileceğim cilt bakım ürünleriyle karşılaşamadım, deneyip duruyorum bende öyle..

    YanıtlaSil
  3. bende memnun kaldım sebamedden ama sürekli kullanamn gerekiyor. bıraktığın zaman devam içten gelen ne kadar dıştan müdehale etsende geçici

    YanıtlaSil
  4. Sebamed çok güvenilir bir marka bence bir çok ürününü kullanıyorum memnunum face and body likit temizleyicisi gerçekten güzel ama nemlendirme ihtiyacı hissediyorum kullanım sonrası

    YanıtlaSil
  5. datlım bu ürünleri kozmetik bölümünde satıyoruz. gayet kaliteli ürünler.

    YanıtlaSil
  6. semacım; evet aynen öyle,dıştan etki bi yere kadar ama tabi ben ilaçta kullandım kullanıyorum bi faydası olmuyor maalesef:(

    gsemmcim; bende güveniyorum sebamed markasına niyeyse:)

    gülcancm; hangi kozmetik bölümü anlamadım?

    YanıtlaSil
  7. ilk florman ürünümü tanitiyorum, buyur gel.

    YanıtlaSil
  8. sivilce oluşumunu önleyen bir jel istiyorsan avene bence önlüyor..

    YanıtlaSil
  9. onuda deniym bi ara happyskycm çok teşekkür ederim..bıktım bu sivilcelerden:(

    YanıtlaSil