23 Temmuz 2011 Cumartesi

Givenchy absolutely irresitible

Givenchy absolutely irresitible..Adını hak eden bi parfüm:)

Çiçeksi bi koku ama çok yoğun, bayan bi çiçek kokusu diil.Parfüm zevkimi ben henüz çözebilmiş diilim:)Sanırım çok ayırt etmiyorum şekerli, çiçeksi vs. diye.Eskiden şekerli kokuları sevdiğimi sanıyordum ama şu an burnuma hoş gelen her türlü kokuyu kullanabileceğimi düşünüyorum:)

 Parfümün kalıcılığından bahsetmek istiyorum birazda..Oldukça kalıcı bi parfüm..

Bi sitedeki parfüm içeriğiyle ilgili bilgi veren yazılan yazıyıda eklemek istedim;
Heyecan verici üst notalarda mandalina lezzeti, kırmızı orman meyveleri ve kırmızı biberle buluşuyor. Portakal ve helyetrop çiçekleri frapan orta notayı oluştururken, yoğun alt notada sedir ağacı, paçuli ve amber sizi bekliyor.


Parfümle ilgili bi dip not düşmek istiyorum:)Avon rare pearls parfümün kokusuna oldukça benzetiyorum bu parfümü..




4 yorum:

  1. bihterin parfümü:) parfüm konusunda bende emin değilim temizlik kokusu seviyorum ferah kokuları zaten beyaz tenli olduğum için ağırlar feci ağır oluyor bende,yinede bazende ağırlara takıyorum kafayı sanırım çabuk sıkılıyorum:)

    YanıtlaSil
  2. evet canım,bihterin parfümüymüş aynı zamanda:))ben öyle sık parfüm almam zaten arada bir alırım.dünya para bayılmayı sevmiyorum parfüm için:)alınca orjinal almaya dikkat ediyorum sadece.çok aman aman bi deneyimim olmadığından koku tarzım henüz oluşabilmiş değil sanırım:)

    YanıtlaSil
  3. bayılıyorum ben de bu parfüme çok güzel kokuyor gerçekten :)
    benim koku zevkim de çok değişken ama escada tarzı şekerli kokuları hiç sevmiyorum onu biliyorum :)
    ama bi yandan burberry weekend gibi çiçeksi bi parfüm kullanırken bi yandan dior addict gibi ağır bi parfüm de kullanabiliyorum kendime şaşıyorum bazen :D

    YanıtlaSil
  4. gözde yalnız olmadığıma sevindim bu konuda:))bende addicti çok severim.şekerli kokuları yoğun kokularıda kullanabiliyorum:)

    YanıtlaSil