4 Eylül 2011 Pazar

Maybelline color sensational rujlar

Maybelline rujları çok sevdim..Herkes bu konuda hem fikir zaten sanırım.Ambalaja önem veren biri olarak, bu serinin ambalajını çok sevdim.Ruj rengine göre kabının rengi değişiyor:)

Bende bu seriden dört renk var gördüğünüz gibi.Dördüde birbirinden güzel renklerde..Bu seriden almayı düşünüyorsanız eğer, bu renklerden biriyle bir başlangıç yapmanızı önerebilirim..


Renkler gördüğünüz gibi birbirinden şeker:)Kalıcılıkları çok iyi.Duruşları saten gibi, kadife gibi..Ne çok parlak ne de mat bi duruşları var.Dudakları kurutmuyorlarda nemlendirmiyorlarda.Kötü bi özelliği yok yani.Kesinlikle alınası rujlar:)

9 yorum:

  1. ben de çok seviyorum bu seriyi.

    YanıtlaSil
  2. feelpınk sık sık kullandığım bir rengi,yapıları çok hoşuma gidiyor :)

    YanıtlaSil
  3. dokusu çok güzel fuşya sanırım 430 du çok severek kullanıyorum.
    her sürdüğümde muhakkak biri aa renge bak diyor :)

    coral ve brown hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
  4. 553 mükemmel görünüyor
    http://pinarkozmetikshop.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. gerçektende bu seriyi bende çok seviyorum.Hem yapıları hemde ambalajları güzel.Bende de 3 rengi var,keşke diğer renkleride Türkiye'ye gelse,maalesef burda renk skalası çok dar:(

    YanıtlaSil
  6. dofa,özege,milky,adsız,sevda s,busesinem:)hepimiz hemfikkiriz sanırım güzel olduğu konusunda.inşallah diğer renkleride gelir bir gün burayada..

    YanıtlaSil
  7. ben de feel pink var ve wooden brownu da yeni aldım çok güzel 2si de. coral olarak fena bir renk var coral tonic :)) bu seriyi ben de çok seviyorum ve 5 rengi var hepsi farklı tonda, üstte saydıklarıma ilaveten rich plum ve pleasure me red. yalnız bu son rengi nereye koyduysam bulamıyorum, kışın kullandığım bir renkti ve çok hoş bir koyu kırmızı. y.dışındaki bloglarda da o kdr tatlı renkler görüyorum ki ama malesef bizde yok o renkler :(

    YanıtlaSil
  8. dediğin renklerde aklımda bulunsun o zaman adsız=)teşekkürler

    YanıtlaSil