2 Ekim 2011 Pazar

Avon extra lasting rujlar


                        TOTALLY TWİG-CAPPUCİNO
                                              CAPPUCİNO-TOTALLY TWİG

Bildiğiniz gibi kalıcı seriden bunlar.Ambalajı önceden farklıydı, yakın zamanda değişti.Hatta ismide perfect wear iken, extra lasting oldu:)İsmiyle ilgilenmiyorum ama ambalajı keşke değiştirmeselerdi.Önceki ambalaj çok daha iyiydi.Çünkü, bunlar her an kırılacak gibi duruyor.O kadar dandikki anlatamam:))))Elinize alıp hissetmeniz lazım:)

Rujlar mat yapıda ve kesinlikle kurutmuyor.Mat rujların sorunlarından biri olan dudak çizgilerini belirginleştirme gibi bi durum bunlarda yok.Serinin renkleri oldukça güzel, özellikle cappucino harika.Hatta, cappucino rengi benim ömrü hayatımda bitirdiğim iki rujdan biridir:)Diğeri, bu:)Nude rujlara takmıştımda o ara:))

Peki adı gibi kalıcı mı bu seri??Evet kalıcı.Yalnız, bence bi önceki posttaki colordisiac rujlarda bunlar kadar hatta bence bunlardanda fazla kalıcı:)

Avon rujlarının genelde mat veya ıslak olanlarını tercih ediyorum.Simlilerini güzel yapmıyorlar genelde:)Buradaki rose gold hariç..

10 yorum:

  1. bende de eski serisi var, eternal flame sanırım adı hoş bir kırmızı. eski ambalaj çok başarılı hatta oldukça kalın bir ambalaj yeniler kötü demek. cappucinoya bayıldımmm:)

    YanıtlaSil
  2. evet eskiler çok daha iyiydi cnm ambalaj olarak.eternal flamede güzel bi renk.serinin tüm renklerini denedim:)en çok bu ikisini seviyorum ama.özelliklede cappucino..

    YanıtlaSil
  3. Totally Twig benim için biraz koyu kaçıyor fakat diğerini ben de sevdim sizler gibi. Kalıcı bi ruja ihtiyacım var, denk gelirse deneyeyim ben de. Okuldayken tazeleyemiyorum çok sık çünkü.

    YanıtlaSil
  4. Cappucino'nun rengine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  5. nerwen, makeupwithsyle..kesinlikle denenmesi gereken bi renk evet.herkes cappucinoyu beğendi:)diğeride çok asil duruyor aslında:))

    YanıtlaSil
  6. TATALLY TWİG TAM BENİM RENGİM .ÇOK GÜZEL.

    YanıtlaSil
  7. Ben ikisini de çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  8. adsız, sevda..renkler ekstrem sayılır biraz aslında ama çok hoşlar gerçekten

    YanıtlaSil
  9. ruju kullandın dudaklarımı sızlattı neden acaba

    YanıtlaSil
  10. dudaklrınızı mı sızlattı??anlamadım tam olarak=)

    YanıtlaSil