30 Ekim 2011 Pazar

Bioderma sensibio H2O



Bu ürün, bildiğiniz gibi makyaj temizleme işleminde birinci basamak olarak kullanılabilen bi ürün.Makyajını bununla silip ekstra bir temizleyici kullanmayan varsa aramızda, bugünden itibaren terkediyor bu huyunu tamam mı?:))Dediğim gibi, sadece birinci basamak bu..

Makyaj temizleme konusunda gayet başarılı.Makyajın kabasını alıyor diyeyim:)Yapısı su gibi hafif, ağırlık yapmıyor..Bu dediklerim cilt makyajı için geçerli ama tabii.Göz makyajını temizlemede kesinlikle yetersiz.Benim aslında almamda etkili olan en önemli özelliği, hem göz hem yüz için kullanılabiliniyor olmasıydı.Ama, maalesef bu beklentimi karşılayamadı.

Bu yüzden, benim için olmazsa olmaz bi ürün değil, çoğu kişinin söylediğinin aksine:)Çünkü, temizleme sütüylede aynı sonucu alabiliyorum=)Hatta, başarılı bir alkolsüz toniklede aynı sonucu alırım diye düşünüyorum=)

En güzel yanlarından biriyse, satışa sunum şekli=)Uzun zamandır, ikincisi bedava şeklinde satılıyor.Bir tanesi 500 ml. zaten:)Çok uzun zaman gidiyor.Şu an elimdekini bitirmek üzereyim, kampanyayla aldığım ikinciyide, bi önceki hediye çekilişimde vermiştim.Tekrar alabilirim..

Bu arada, tonik niyetine temizleyici sonrası kullananlarda var.Zaten amaç, temizleyici ürünümüzün tek başına yapamadığını yaptırmak değil mi?Ha önce ha sonra=)

Editt:Yazıma yorum bırakan 'thucresi' adlı izleyicime teşekkür ediyorum..Söylediği gibi yaptım ve memnun kaldım sonuçtan.Temizlerken, birkaç saniye bekletince göz makyajındada başarılı olduğunu gördüm.Çok çok mutlu oldum=:)İşte şimdi, benimde vazgeçilmezlerim arasına girebilir!

16 yorum:

  1. itsbeacım,bende aynen katılıyorum yorumlarına,bende süt yerine kullandım bu ürünü sonrada jelle yıkadım yüzümü.memnun kaldım ama tek başına iyi sonuç vermez bence...

    YanıtlaSil
  2. Himmm ben de boyle temizleyici tarzinda bir urun ariyordum, aciklayici bir yazi olmus, cok tesekkurler

    YanıtlaSil
  3. sebium H20 karma ve yaglı ciltler için daha iyi. ben de alışveriş danısmanı nın gazına gelıp aldım sankı yeterince temızleyıcım tonıgım yokmus gıbı :D henuz sıra gelmedi ama kullanan arkadaslarım cok memnun :)

    YanıtlaSil
  4. ben çok memnunum ama içim rahat etmediği için yıkıyorum. durulanmaya gerek yok diyor ama rahatsız bi his bırakıyor bi tek o yanı kötü zaten makyajı neyle temizlersen temizle su değecek mutlaka o yüze =)

    YanıtlaSil
  5. özgecim, tek başına olmaz kesinlikle evet.helede bizim gibi fondöten delilerine hiç olmaz:))

    lulu, işine yaramasında sevindim=)rica ederim..

    gamze, sebium diğer versiyonu evet.arada kalmıştım bende alırken hatta=)ama sevdim bunu.diğerini denemem sanırım;)

    aynadakikedi, durulamaya tabiki gerek var:)yalan söylemiş onlar:))))dediğin gibi cnm aynen, su değecek mutlaka yüze:)tonik olarak en son aşamada kullanırsan gerek kalmayabilir tabi ama bi yapış yapış his veriyor gerçekten.bence temizleyici öncesi kullanıma daha uygun.

    YanıtlaSil
  6. O kadar popüler ki, almassam kullanmassam kendimi kötü hissedeceğim :)

    YanıtlaSil
  7. Kullanmadım ben bunu, ama çok merak ediyorum. Ama beğenmezsem koca bir şişeye üzülmekte var. :P

    YanıtlaSil
  8. morkelebek, beğeneceğine eminim cnm:)beğenmeyen 1 kişiye rastlamadım henüz:D

    YanıtlaSil
  9. 6-7 şişe kullandım bundan hala da kullanıyorum, süper saf bir ürün ama göz için bence de yeterli değil ve sonrasında ben de jelle duruluyorum..içim rahat etmiyor yoksa=))

    YanıtlaSil
  10. elasel, 6-7 mi:))sen baya baya önce keşfetmişsin o zaman bunu=)ben aylardır kullanıyorum, bir şişe bitiremedim hala:))ben jelimi temizleme pediyle kullanıyorum, makyaj kalıntısı oluyor bunu kullandıktan sonrada.tek başına yeterli olmadığı kesin yani:)

    YanıtlaSil
  11. ben tenime sadece kapatıcı,allık ve pudra uyguluyorum :) hem göz hem yüz hemde dudak makyajımı temizliyorum harika temizliyor yinede yıkıyorum ama sensibio tek başına bile yetiyor çoğu zaman çok memnunum ciltteki kiri alıyor komple.alkolsüz bi tonikten daha iyi bence

    YanıtlaSil
  12. Evet oldu bayağı forum sayesinde deneyip almıştım ben de..rahat 1.5 2 sene oldu..güzel ürün

    YanıtlaSil
  13. Tanyeli:))Sadece kapatıcı allık pudra kullanıyorsan yetebilir tabi.Ben pudra kullansam sadece, yinede tek basına kullanmazdım bu ürünü ama tabi.Ben fondöten rimel eyeliner falan filan bissürü birsey kullandıgım için yetmiyor doğal olarak=)Çoğu kişi zaten bu ürünün müptelası senin gibi:)Bende çok sevdima ama tek seçenek bu değil demek istedim yazımda..

    elasel, bende her zamanki gibi forum sayesinde aldım tabii:)geç almısım ama ben=)zaten foruma gireli ve makyaja baslayalı 2 yıl bile olmadıgı için, normal:))

    YanıtlaSil
  14. lisada (eldridge ?) gormustum, sonra ben de uygulamaya basladim, bunu pamuga doktukten sonra 5-10 saniye goz kapagunun ustunde tut ovalamadan, sonra yavasca sil, boylece goz makyajini da guzel cikariyor, bir de boyle dene istersen, ben cok memnunum

    ama ben gene de cildim yagli oldugu icin yuzumu yikiyorum jelle

    YanıtlaSil
  15. thucresi, teşekkürler.öylede deniym bakim:)

    YanıtlaSil