8 Ekim 2011 Cumartesi

Nars compact powder foundation





 FİJİ
 Ambalajdan başlamak istiyorum öncelikle:)İlk gördüğümde çok şaşırmıştım gerçekten.Çok büyük ve kalın bi ambalajı var.Hatta bence gereksiz kalın:)

Fondöten pudra karışımı bi ürün..Adı böyle olunca çok kapatıcı bi ürün bekliyoruz dimi..Öyle değil ama.Ben, kılları çokta sık olmayan kabuki fırçayla(tbs) kullanıyorum, süngeriyle tüm yüzüme denemedim.Bu yüzden süngerle uygulamada daha kapatıcı olur mu bilmiyorum.Ama yüzümün küçük bi bölgesinde denemiştim bir keresinde, pekte bi fark  görememiştim.Özetle kapatıcılığı normal pudralardan bir nebze daha üstün ama kesinlikle bir fondöten gibi değil diyebiliriz..

Cilde çok güzel oturuyor ve çok doğal duruyor gerçekten..

Duruşu için yarı mat diyebilirim.Mat değil, glow hiç değil:)

Kalıcılığı iyi

Yapısı incecik, toz toz olmuyor, ciltte tabaka oluşturmuyor

Spf 12 özelliği var 

Sür çık tarzı, uğraştırmıyor

Günlük kullanabileceğiniz bir ürün..Peki tavsiye eder miyim?Elbette..:)

11 yorum:

  1. Pudralarla cok fazla aram yok, ama Nars genelde cok övülüyor. Almanyada bu marka yok maalesef, ismarlamak lazim yurtdisindan tz tz tz : )

    YanıtlaSil
  2. viva, almanyada olmamasına çok şaşırdım.genelde burda bu sorunu yasarızda biz:))Nars'ın her ürünü güzel neredeyse.Özellikle fondöteni ve allıkları kesinlikle alınması gerekenlerden..

    YanıtlaSil
  3. bunuda aldırcam sana cnm merak etme:))))

    YanıtlaSil
  4. Kuru ciltlere uygun mu acaba.Ben bir tek loose powderi kullanabiliyorum

    YanıtlaSil
  5. canım su an cildim o kadar kuruki anlatamam..rouccatane kullanıyorum, tahmin edebilirsin sanırım nasıl oldugunu:)hiç sorunla karsılasmadım bu üründe.bence uygun..

    YanıtlaSil
  6. Ben hiç Nars kullanmadım ama çok merak ediyorum ürünlerini. Harvey Nicholstaki indirimden de kapamadım zaten bişey :)

    YanıtlaSil
  7. @itsbea evet canim blogumda bazen öyle yorumlar oluyor cok sanslisin almanyada hersey vardir diye ama kesinlikle öyle birsey yok : ) Yurtdisindan siparis verebiliyorsun ama gümrüge takilabiliyor, dolandirici olabiliyor ebay üzerinden alisveris falan olunca, ürünü deneyemedigin icin renkler tutmaya biliyor...yani tecrübeye dayanarak kaciniyorum siparislerden, ama türkiyede rahatlikla bir cok marketde gördügüm bir cok marka buralarda hic yok, mesela Bourjois, Laura Mercier, Clean&Clear, Watsonsdeki cogu ürünler vs vs vs : )

    YanıtlaSil
  8. hakikaten ilginç..burdan almanyayıda kınıyorum o zaman:)))Çoğu marka istanbul ve ankarada var, birde izmirde sanırım.Ama periferde yok maalesef öyle çeşit.Yinede ama ülkede olmamasından iyidir dediğin gibi.En azından siparişle filan alabiliyoruz mağazalardan, denemeden almısta olsak.Çilekten alısveris yapabilirsin sende mesela.Biliyorsundur zaten; strawberry.net

    YanıtlaSil
  9. evdeki pudralarımı bitiremicem ben bu gidişle:DDDDDDDD

    YanıtlaSil
  10. :))pudra canavarı archii=)Bir pudra sever olarak, narsıda denemelisin tabi:))

    YanıtlaSil