10 Ekim 2011 Pazartesi

Nuxe renkli nemlendirici



01
Bu nasıl bir renk ya???dediğinizi duyar gibiyim:))

Nuxe, çok bildiğim bir makra değil.Bir arkadaşım denemem için vermişti bu ürünü.Bende sizin için denedim ve swatchladım.

Nuxe, dermokozmetik bir marka.Cilt bakım ürünleri genelde çok beğeniliyor..Bu ürünse, bildiğimiz renkli nemlendirici.Ama rengi yanlış o ayrı:))

Rengini neden bu kadar turuncu yapma gereği duymuşlar bilmiyorum..Ama buğday tenli biri için güzelce yayılırsa, kullanılamayacak bi görüntü oluşturmuyor.Renk, beyaz tenlilerin kullanabileceği bi renk mi bilemiyorum, sanmıyorum..

Rengi dışında, özellikleri güzel..Glow duruşu var, kapatıcılığı hafif-orta arası.Günlük kullanım için ideal.

Son olarak söylemem gereken bişey var; dermokozmetik markaların renkli ürünlerini kesinlikle denemeden almayın..Bi türlü tutturamıyorlar renkleri:))

5 yorum:

  1. Aynısından kullanıyorum. Açık tenli olduğum için eczacı bu rengi önermişti. Tüpten çıktığında turuncu görünse de yüzüme sürdüğümde turunculuk kayboluyor. İlk kullandığımda korkmuştum ama sorun olmadı. Seviyorum ben.

    Hülya

    YanıtlaSil
  2. Hülya, evet bende belirttim zaten, yayınca çok abes durmuyor diye.Ama benim kullanabileceğim bir ton değil kesinlikle..Her açık tenli bayanın alt tonu bir değil tabi bide.Oda ürünlerin durusunu oldukça etkiliyor.

    YanıtlaSil
  3. Bu tip turuncu renkler göz altına aydınlık ve dinçlik vermek için kullanılabiliyor. Youtube'da pursebuzz'ın buna benzer renkte bir nemlendiriciyi bu amaçla kullandığı bir videosu vardı hatta yakın zamanlarda...

    YanıtlaSil
  4. hayeda, teşekkürler.Bende görüp duymuştum evet.Renkli ürünler bana pek yaramıyor ama.Sevemiyorum sanırım.Mesela yeşil concealer aldım kızarıklıklar için ama pekte işime yaramadı.Renkli baz aldım solgun görünüm için, oda pek tatmin etmedi:)Bi daha bulaşmam artık sanırım=)

    YanıtlaSil
  5. ben de de vucut yağı var...kullanan arkadaşlarım tavsiye ediyor denemeyi düşünüyorum...sevgiler

    YanıtlaSil