18 Kasım 2012 Pazar

Bitirdiklerim#11


Biseyler bitirebildiğim için çok mutluyum:))Neler bitirmisim ve ne düsünüyorum haklarında kısaca bi bakalım?

Parfümler; 

brtiney spear fantasy
lancome tresor in love
givenchy absolutely irresitible
Guerlain son çıkan parfümü
Kenzo amour

Hepsini aynı anda bitirmek pek iyi olmadı aslında ama:))Fantasy parfümü bi süre daha kullanabilirim dibinde biraz var, fısfısı bozuldu diye atacaktım bu yüzden buraya koydum ancak simdi tekrar bakınca düzeldiğini gördüm.Üçününde kokusunu çok beğenerek kullandım, lancome hariç diğer ikisinin yazısı mevcut.Lancome da bi ara blogda yerini alır=)Testerlardan, guerlain güzel değisik bi koku ama alacak kadar beğenmedim rahatsız eden bi notası var hangisi çözemedim:)Amour güzel bi koku, etkileyici, alınası..

Makyaj ürünleri..Bitirince en sevindiğimiz ürünler bunlar dimi?:)

Chanel vitalumiere aqua compact fondöten..Muhtesem bi ürün, kullandıgım en iyi en güzel fondötenlerden.Yazısı mevuct blogda.Kapatıcı, glow, canlı, berrak anında yüz ifadesini değistiriyor, yumusacık kolay uygulanır bi ürün, kısaca.Elimdeki ürünleri baya baya azaltınca tekrar alırım kendisini.

Lancome effacernes concealer..Bir klasik:)Kapatıcılığını ve durusunu beğeniyorum.Canlı duruyor, aydınlık veriyor, kapatıcılıgı ortanın üstünde.Yazısı vardı bununda, elimdekiler bitince tekrar alabileceğim bi ürün.

Avon super shock göz kalemi..Simsiyah, kalıcı, canlı ve yumusacık.Tekrar alabilirm bi ara.

Yves rocher glosslar..Renkleri ve durusları çok hos ancak yapılarını beğenmedim.Dudakta ağırlık yapıyor, yapıs yapıs, kokuları pek iyi değil rahatsız ediyor.Tekrar almam.

Saç bakım;

Pantene bakım kürü..Çok çabuk bitiyor, etkili oldugunu düsündügüm bi ürün oldu kendisi.Saç ürünlerinde etkinliği anlamak zor benim açımdan ama bunun parlaklık verdiğini ve saçı güçlendirdiğini düsünüyorum.Arada bi alabilirim.

Gliss maske..Yumusatma dısında bi etkisini gözlemleyemedim, klasik bi maske.Daha iyileri için denemeye devam.

Vücut bakımı;

Rexona roll on..Koku konusunda etkin, hafif bi ürün.Yenisini aldım bile, farklı çesidi bu defa aldıgım.

Guerlain iddyle losyon..Kokusu muhtesem, nemlendirmesi orta.

Cilt bakımı;

Bioderma sensibio h2o..Herkes gibi bende memnunum:)Alıp alıp bitiriyorum.

Bioderma white objective kalem..Saçmasapan bi ürün.5 ml ve fiyatı yüksek sayılır nispeten ve çok çabuk bitiyor.En ufak bi etkinliği yok lekelere karsı.Yapısı yağlı, emilmesi zor.Kesinlikle alınmamalı.

Bioderma sensibio göz kremi..Hafif yapıda, nemlendirmede etkin, çabuk emilen güzel bi ürün.Baska markaları denemeyi düsünüyorum su an almam.

Neostrata nemlendirici..Emilimi orta derecede, biraz yoğun yapıda, nemlendirmesi güzel bi ürün.Büyük boyunu alacak kadar sevmedim.Kokusu dokusu çok benlik bi ürün değil.

Clarins tonik..Yoğun kokusu ve yağlı yapısına rağmen çok sevdim.Emilimi zaman alıyor ama temizlemesi ve sonrasında bıraktıgı yumusacık kadifemsi his harika..Alınacaklar listemde.

Guerlain serum..Makyaj öncesi için güzel bi baz, glow görünüm veriyor, nemlendiriyor cildi yatıstırıyor.Ama su an o parayı hak ettiğini düsünmüyorum:)Almayıda düsünmüyorum dolayısıyla..

Benim bitirdiklerim bunlar:)Nasıl ilerleme var dimi?:))

Bu arada bugün çekilis sonucunu açıklayacağım, takipte kalın=)


7 yorum:

  1. Ne kadar ürün bitirmişsin öyle :)
    Darısı bizim başımıza:)

    YanıtlaSil
  2. bioderma'yı bende bittikçe alıyorum çok memnunum

    YanıtlaSil
  3. pantene için iyi diyorsan deneyebilirim bende bu seriyi sürekli görüyorum fakat elim hiç gitmiyor.

    YanıtlaSil
  4. Bioderma H2O'yu ben de beğeniyorum, ne güzel bir sürü ürün bitirmişsin darısı başıma :) Chanel fondöteni aklımın bir köşesine yazdım, elimdekileri bitirince ona bakacağım.

    YanıtlaSil
  5. süslü günlüğüm, insallah:)

    kozmetik perisi, biodermadan sıkıldım ben biraz bi süre almam sanırım=)

    özge, seriden diğer ürünleride denemeyi düsünüyorum cnm kullandıkça yazarım sana.

    guzelliknehri, chanel kesinlikle denenmeli ürünlerden diye düsünüyorum..

    YanıtlaSil
  6. ilerleme olmazmı:)maşallah diyelim,chanel aqua compact fondöteni baya merak ettim.

    YanıtlaSil
  7. En sevdigim yazilar nedense hep biten urunlerle ilgili oluyor. Kisa kisa urunleri de tanimis oluyoruz boylece. Umarim bende bu ay bu kadar cok urun bitirebilirim ve postunu yazabilirim :) yeni bir blog actim belki bir goz atmak istersiniz . Makyajinasli.blogspot.com

    YanıtlaSil