10 Kasım 2012 Cumartesi

Nars luster allık



Nars'ın en güzel allıklarından biri bence luster..

Renk gerçekten swatchlarda yansıtılamayacak kadar güzel..

Yanakta sedefli glow bi durusu var, diğer nars allıklardan en önemli farkı..

Kalıcılık ve pigmentasyon her zamanki gibi nars kalitesinde.

Çok yogun bi allık değil, rengi ayarlamak mümkün.
Yalnız nispeten diye belirtmem gerekir, çünkü narsın asırı pigmentli allıklarıda mevcut,
 onlara nazaran daha ölçülü demek istiyorum.

Esmer, beyaz her tene gidebilecek bir ton.

Kesinlikle almanızı tavsiye ederim.

10 yorum:

  1. Merhabalar,şimdiye kadar kullanmış olduğum fondöten bir elin parmaklarını geçmemiştir, fakat şimdilerde yaş ilerledikçe fondötene daha çok ihtiyaç duyuyorum, elimde Lancome Teint İdole Ultra 24 hr var, ama dün Dior baktım, çok da beğendim,alıcam fakat hangisini alayım,Forever ile Nude arasında kaldım,hangisi daha kullanışlı sence?görüşmek üzere, Başak.

    YanıtlaSil
  2. Gilda'dan sonra en sevdiğim ;)

    YanıtlaSil
  3. Narsin her turlu urunune bayilan biri olarak bunu da cok sevdim..

    YanıtlaSil
  4. çok çok beyaz olduğum için ölçüsünü asla kaçırmamam gereken bir allık ama yazın bronzlaşınca dilediğim kadar sürüyorum :) benim de çok sevdiklerimden ^^

    YanıtlaSil
  5. glow twist, dior ten ürünleri çok güzeldir.foreverda nudeda benim sevdiğim fondötenler.nude glow durusuyla beni daha çok çekmistir hep ama sana öneride bulunmam için fondötenden ne istediğini bilmem gerekir.

    özge=)

    kozmetikperisi, gilda hep merak ettiğim hep elimin gittiği sonra yok elimde benzer renkler var almıyorum dediğim bi renk:)

    audrey, aynen:)nars ne yapsa seviyorum=)

    whats next, kontrolü zor olan bi allık değil neyseki, narsın bazı renklerine hiç bulasmamalısın sen o zaman:)

    YanıtlaSil
  6. mat bitirişli,yağlı ciltler için uygun fondöten istiyorum,foever öyle mi sence? çünkü mua da falan cildimde yağlanma yaptı vs yorumları okudum.

    YanıtlaSil
  7. cnm o zaman nude olmaz, mat bitisli degil.forever nispeten mat bitisli evet.herkesin cildi farklı sonucta yaglanma yapar yada yapmaz diyemem ama forever biraz yapabilir belki.nude zaten olmaz.mat fondötenlere yönelebilirsin bunun için, nars sheer matte, armani lasting silk, guerlain parure extreme gibi..illa dior dersen forever derim o zaman.

    YanıtlaSil
  8. cumartesi günü Sevilde cilt ve makyajda bir alana 2. %40 indirimliymiş, bu sebeple bu indirimden yararlanayım diyorum, mat bitirişli ama estee lauder double wear gibi ağır olmayan bir fondöten derdindeyim, bir de sence forever ı en iyi nasıl bir fırça ile uygulamalı?

    YanıtlaSil
  9. o zaman nars dısında diğer önerdigim fondötenlere bakabilirsin.ben fondötenlerimi inglot 27 tg fırçamla yada beauty blender süngerimle uyguluyorum genelde.süngeri daha çok seviyorum son zamanlarda.bugün forever sürmüstüm hatta:))

    YanıtlaSil