9 Ağustos 2011 Salı

Dior skinflash


Harika bir aydınlatıcı skinflash..Göz altı, kaş kemiği, dudak üstü, burun kemiği özellikle kullanılabilen yerler.Onun dışında elmacık kemikleri gibi  geniş alanlarada uygulanabilir aslında ama bunun için hem ürünün gramajı çok az hemde bu konuda daha iyileride var bana göre:)

Her ne kadar göz altında kullanılabilir desemde, ben pek kullanamadım.Göz çevrem çok kurudur:( Bunun yapısıda biraz katı kıvamlı olduğundan dağıtması zor oluyor.Birde, bu ürün aydınlatıcı bi ürün.Yani, concealer gibi bir kapatıcılık beklemek mantıksız.Benim göz çevrem sorunlu olduğundan, concealer üstüne kullanmak için almıştım aslında.Ama kötü bi görüntü oluşuyor concealer üstüne sürünce.Tek başına kullanıncada kapatıcılığı yeterli gelmiyor..

Ben, daha çok burun kemiğinde, kenarlarında vs. kullanabildim bu ürünü.Ve gerçekten harika bi yansıması var!Yalnız, çok kuru ve çok yağlı ciltte problem yaratabilir:)Herşeyin çoğu zarar gördüğünüz gibi:))



Sonuç olarak alınmaya değer bi ürün mü?Bence evet değer..Yine aynı formatta olan ysl touch eclat denemek istiyorum birde..

4 yorum:

  1. güzel bir ürüne benziyor ama ben böyle ürünleri kullanamıyorum.

    YanıtlaSil
  2. adsız, aslında kullanabilirsin.bir iki denemeyle elin alışıveriyor:)böyle ayrıntılar makyajın güzelliğini ön plana çıkarıyor..

    YanıtlaSil
  3. İts Bea bak kim geldi=)))Güle güle kullan ama bahsettiğin gibi Ysl Touche Eclat kalem aydınlatıcıların en iyisi=)CHACE...

    YanıtlaSil
  4. aa:)seni burda gördüğüme sevindim:)teşekkür ederim.Ysl almayı düşünüyorum bende zaten en kısa zamanda..

    YanıtlaSil