23 Ağustos 2011 Salı

La roche posay renkli güneş koruyucu

Ürünün rengi, yanda görünene çok benziyor, sadece biraz daha açık rengini düşünün bunun:)Gerçekten resmi görünce şok oldum:)O kadar swatchla boşuna uğraşmışım dedim:))

Güneş kremlerinde tercihim hep hafif olmasından yanadır.Sonuçta, makyaj altınada kullanıyoruz..

Bu güneş kremini, renkli nemlendirici gibide kullanırım diyerek renklisini almıştım.Renksiz çeşidide var tabi.Hatta, la roche'da çeşit çeşit güneş kremi, cilt bakım ürünü var:)İnsanın kafası karışıyor seçim yaparken:))

Ürünümüz, güneşten koruma görevini yerine getiriyor, korumasından memnun kaldım.Yapısı, su gibi çok fazla akışkan, ki sevdiğim bi özelliktir bu.Fondötenlerim bile öyle olsun isterim:)Cildim karmayken bazen sorun yaşayabiliyordum yapısına rağmen.Biraz ağırlık hissi veriyor sanki yada ben çok pimpirik olduğumdan öyle hissettim bilmiyorum.Cildi, normal-kuru olanlar daha çok memnun kalabilir diye düşünüyorum yinede:)

Glow özellikte bi ürün.Renkli nemlendiriciler kadar kapatıcı değil ama cildi sorunsuz olanlar rahatlıkla kullanabilir, cilt tonunu düzenliyor.Tabi, renk uyduysa:)

Renkli bi ürün dediğim gibi ama tek renk seçeneği var.Çok yanlış!!!!Burdan ufak bi kınama la roche'a:)))
Yaz için düşünülüp bronz tene göre üretilmiş bi ürün sanırım.Yinede ama yayınca sırıtmıyor, buğday ve esmerlere gidebilecek bi renk.Çok beyazlar sakın yaklaşmasın.


Ürünün ambalajı çok güzel.Yer kaplamıyor, incecik.Birde, ağız kısmı fazla ürün gelmemesi açısından çok kullanışlı.Etrafta görünen ürünü bilerek temizlemedim, rengi yansıttığı için.


Yapısı, oldukça akışka gördüğünüz gibi.Resmi çekene kadar nerdeyse batıracaktı her yeri:))

Alt tonu pembe gerçekten.Ama burda görünen renge aldanmayın, yayınca aşağıdaki gibi bu korkunç görüntü kalmıyor ortada:)


Bi ara severek kullandım, sonra oldukça sıkıldım:)Bu yaz bitirmek için uğraştım, başarmak üzereyim.Azmettim:))

7 yorum:

  1. bu tarz ürünler yaz için çok iyi çünkü bende koruyu üzerine kapatıcı hiç ama hiç sevmiyorum :)
    Dıor un renkli nemlendiriciside oldukça iyi ama tabii bu denli faktörü yüksek değil.

    YanıtlaSil
  2. ya ben beyazım pembeyim seviyordum baya da aslında ama 1 seneyi doldurmadan bozuldu galiba. alkol kokuyordu attım ben de.

    YanıtlaSil
  3. milky, evet yaz için ideal.dior renkli nemlendirici çok daha güzel tabi bundan ama spf oranı az:(

    dofa, beyaz tenlilerden çok şikayet eden duydum o yüzden hiç beyaz tenliler yaklaşmasın dedim ama uyanda varmış bak:)ben bunu geçen yaz aldım, hala kullanabiliyorum, bozulmadı hiç.seninki neden öyle oldu acaba:(

    YanıtlaSil
  4. pembelik vermesi kötüymüş bu ürünün,hafifte olsa pembe bir görüntüsü var. Benim asla kullanamayacağım bir ürün:(

    YanıtlaSil
  5. evet cnm, sen zaten pembe tonlusun iyice beter edebilir seni.gerçi dofada pembeymiş ama memnunmuş, sen nötrlemeyi daha çok sevdiğinden bu ürün sana olmayacaktır..

    YanıtlaSil
  6. Bende tatile yeni ciktiysam, ilk gunlerde makyaj kullanmak istiyorum cunku hic yanmamisin guzel olmuyor ondan boyle bir urun harika bir cozum
    http://maffionista.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. buda farklı bi bakış açısı tabi:)haklısın gerçektende..

    YanıtlaSil