31 Ekim 2011 Pazartesi

Alışveriş#25


Guerlain parure compact fondöten
Dior forever fondöten
Dior forever pudra
Guerlain idylle vücut losyonu 30ml.
Guerlain super aqua göz kremi testerları
Guerlain parfüm testerları
Guerlain linergie de pau fondöten testerı
Guerlain makyaj çantası

Son aldıklarım bunlar:)Uzun zamandır aklımda olan ürünlerdi.Kavuştum rahatladım=)

23 yorum:

  1. bebişim,guerlaınleri almışsın,güzel günlerde sür sürüştür:)dior forewer vardı diye hatırlıyorum sende?hım yoksa nude mu vardı:)

    YanıtlaSil
  2. Süper bir rahatlama olmuş canım bu, ben de bayıldım. Zaten bir alışverişte Guerlain olur da bayılınmaz mı? :))
    Güle güle kullan. ;)

    YanıtlaSil
  3. canım, hepsini güle güle kullan... bende dior'un fond.kullandım ve çok memnun kaldım, zaten dior dan memnun kalınmazmı dediğini duyar gibiyim :) guerlain'de eye-liner kullanmış ve bayılmıştım, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim... guerlain, idylle parfümünü hala,severek kullanıyorum...

    sevgiler...

    http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. hepsi çok güzel olmalı iyi günlerde kullanın .

    YanıtlaSil
  5. Süperler. Güle güle kullan. Parure yorumunu bekliyorum. Bir de ; parure gold fondoten mi dior forever mı?? teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  6. özgecim, ten makyajı ürünlerim bayaa azalmıştı elden çıkardığım için.iyi geldi bu alışveriş:)devamıda gelecek inşallah=)

    morkelebek, evet süper bi rahatlama oldu benim için=)dediğinede katılıyorum,guerlainın yeri bende ayrı gerçekten:)

    gözde'nin gözünden, teşekkürler..diorun hemen hemen tüm fondöten pudralarını kullandım, kullanıyorum bende zaten.ten makyajında dior süper=)guerlain her konuda başarılı, tartışılmaz bi marka zaten:))idylle parfüme bende bayılıyorum..

    adsız, teşekkür ederim..

    shopp-ing-bag, teşekkürler=)yorumlar en kısa zamanda gelir:Dparure gold fondötendense ben dioru tercih ederim.parure gold bana biraz ağır geldi.sırf bu yüzden bi ara nerdeyse fondöten kullanmayı bırakıyordum=)ağır geldi derken, sivilce filan yapmadıda.yapısı oldukça yoğun, benim sevdiğim fondötenler genelde ince yapılı.dior foreverda ince yapılı ve parure gold kadar kapatıcı.arada ii bi fiyat farkıda var bu arada=)

    YanıtlaSil
  7. cok güzel bir alisveris olmus, güle güle kullan güzelim : )

    YanıtlaSil
  8. Dior ve Guerlain harika gorunuyor canim guzel gunlerde kullan:-)Dior fondoten ve pudran yenilenen hali mi?

    YanıtlaSil
  9. Parure gold kompaktan cok memnun kalıcagina eminim.genellikle seninle aynı seyleri seviyoruz.Forever fondoten kullanıyorum bende çok iyi o da.gule gule kullan:D

    YanıtlaSil
  10. viva, teşekkürler..

    chace, teşekkür ederim=)diorları ykm indiriminden aldım.zencefilkız haber verdi forumdan saolsun:)yenilenen halleri değil tabi indirimli olunca:)ykm indiriminde alacak birseyim kalmadı bu indirim sayesinde yalnız,forever düşünüyordum zaten:)şimdi yılbaşında ne alacağım diye düşünüyorum:)))sanırım concealerlara dadanacağım özellikle.belki bi iki birşey daha;)

    hayal meyal, teşekkür ederimm

    makyajlıblog,teşekkür ederim:)parure gold compact değil bu ama goldu yok bunun:)parure gold fondöteni kullanmıstım bi ara, ağır geldi bana.ondan goldlara dokunmuyorum artık:))dediğin gibi aynı şeyleri seviyoruz genelde=)ondan blogunu çok seviyorum:D

    YanıtlaSil
  11. Dior pudra dediğin fondöten+pudra compactı değil mi canım? Ben de YKM'ye baktım pudra yoktu indirimde. Ben de kremsi ürünleri kullanamadığımdan almamıştım. Sen beğendin mi ürünü?

    YanıtlaSil
  12. hepsini güle güle kullan canım kullandıkçada biz e yorumlarını yaz :)

    YanıtlaSil
  13. oo süper şeyler almışsın, harika seçimler=) güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  14. ışık, pudra benimki sadece, compact değil.belki her ykmde yoktur indirim.ben beğendim pudrayı:)

    ssdesignbutik, teşekkür ederim.yazarım tabi:)

    elasel, teşekkürler cnm..

    YanıtlaSil
  15. Bayılıyorum senin alışverişlerine, yine çok güzel şeyler almışsın, hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  16. Dior compactın fondöten pudra olduğu kesinleşmiş sanırım :D Nasıl memnun musun canım?

    YanıtlaSil
  17. Ne kadar güzeller çok şanslısın :)

    YanıtlaSil
  18. Işık, forumdan mısın sende yoksa?:))cnm bende buraya yazacaktım senin için, evet fondöten pudraymış o=)dediğin gibi kremsi bi ürün değil ama.pudramsı gayet..simdi pek deneyemedim ama daha önce birkaç kez kullanmıstım, bi koyu rengini.gayet sevmistim cnm.kullanınca blogda yorumlarım tekrar..

    kepslok, teşekkür ederim=)

    YanıtlaSil
  19. :) Tamam canım. Yorumlarını bekliyorum. Fondöten pudra compactları normal pudraya göre daha yoğun formüllüler ve daha iyi kapatıcılıkları var. Ama gözenek kapama ve maske gibi durma eğilimleri yüksek. O nedenle ben kullanamıyorum. Mac studio fix de bu nedenle çok ağır gelmişti bana. San güle güle kullan :)
    Bu arada iyi bayramlarrr :))

    YanıtlaSil
  20. sanada ii bayramlar cnm=)mac banada ağır geldi, cildimi pek iyi göstermemişşti.bunu geçen gün denedim, gayet güzel durdu.sık sık kullanıp yazısını erken yazmaya çalışcm senin için:))

    YanıtlaSil