18 Şubat 2013 Pazartesi

Clinique chubby stick woppin watermelon


Clinique, son zamanlarda chubby stciklerin renk çesitliliğini arttırdı biliyorsunuz.Bu yeni renklerden mi eskilerden mi bilmiyorum, yılbasında aldığım setin içinde çıkmıstı.

Chubby sticklerden elimde olan bir diğer renk ise chunky cherry.Bunlar bittiğinde baska renklerindende almayı düsünüyorum.Ben bu kalemleri sevdim:)

Balm gibi nemlendirme ve hafif renk sunuyor bu kalemler.Renkten renge değisiyor pigmentasyonu sanırım.Mesela bu rengin çok az gerçekten, rengi elde etmek için en az üç dört kez üzerinden geçmek gerekiyor, ki çıkan renk yukarıda gördüğünüz gibi oluyor:)Ama chunky cherry öyle değil, iki kez geçince bana fazla bile geliyor.

Yalnız, bunda birsey farkettim.Hafif pembelik veren bi balm yada rujla kullanınca rengini tam olarak veriyor, baskın hale geliyor ve çok daha güzel duruyor.. 

Nemlendirme konusunda basarılılar.

Kalıcılıkları az ama sıradan lipbalmlar gibide değil.

Yeni çıkan mor, turuncu gibi aykırı renklerinden edinmek istiyorum ilerde=)

3 yorum:

  1. şeker şimdi bunların ıntense serisi çıkmış daha yoğunmuş tadından yenmez artık bende yenilerine bakıp birkaç renk daha almak istiyorum:) bu minik boy dimi setten çıktığı için tam hatırlamıyorum..

    YanıtlaSil
  2. Rengi süper, ben de gecen gün Clinique standinda dururken bu rengi begenmistim, ama keske dudaklarindaki durusunu da cekseydin...
    Güle güle kullan. :-)

    YanıtlaSil
  3. özge,evet cnm onlarıda çok merak ediyorum=)bu mini boy, setin içinden çıkan.bitmek üzere:)

    iheartsu, renk çok güzel evet ama ben bunun büyük boyunu almam mesela, pigmentasyonu zayıf olduğu için.tesekkürler=)

    YanıtlaSil