13 Şubat 2013 Çarşamba

Clinique far paleti


Bildiğiniz gibi bu far, yılbasında aldığım clinique setin içinden çıkmıstı.O setlerden hala boynerin sitesinde mevcut, bence mağazasındada hala var olabilir.Bu yüzden dahada vakit geçmeden yazmak istedim.Çünkü kendisi mükemmel bir palet..

Palette soldan üçüncü renk, yani swatchda üstten ikinci renk favorim.Sadece bu renk bile o seti almak için bir sebep olabilirdi benim için:)Sete verdiğim parayı sadece bu fara bile verebilirdim yada.O kadar sevdim yani:)Gri kahve arası 'taupe' diye adlandırılan renklerden ama bu bence onlardanda farklı.Tek basına bile harika duruyor sadece bir eyelinerla..

Diğer renklerden beyaz, islevsel bi aydınlatıcı.Kireç gibi durmuyor, güzel aydınlık veriyor, mat yapıda.Leylak renkli olan paletin en kötü farı, pigmentasyon açısından.Daha zor renk veriyor, içinde altın ısıltılarI var.Mor, siyaha yakın koyu bi renk, mat yapıda.Gölgelemede çok ise yarıyor ve benim bayıldığım renkle birlikte çok güzel buğulu bi görüntü ortaya çıkarıyor.

Pigmentasyonları ortanın üstünde.Bana göre leylak dısında iyi gayet.Yapıları yumusak.Toz toz olmuyor, kalıcılıkları bazla güzel.Clinique farlar benim gözümde bazsızda bazla sürülmüs gibi saatlerce dayanıyor.

İçindeki aplikatör ve fırça ise yarar cinsten, özellikle fırçası.Ben kullanmıyorum bunları ama yinede hiç ise yaramayan bisey koyduklarındada sinir oluyorum:)

Benim iyi ki almısım dediğim kullanmaya kıyamadığım ender nadir farlardan:)

6 yorum:

  1. kullanmaya kıyamıyormusun canım ? zaten bitiremiyoruz biliyorsun bir süre sonra bıkarsın:))

    YanıtlaSil
  2. evet cnm:))diğerlerini değilde o çok beğendiğim rengi bi daha bulamam diye korkuyorum resmen:))ilk kez böyle bisey söylüyorum zaten dimi:)

    YanıtlaSil
  3. Senin favori rengin olduğunu okumadan önce o renk ne güzelmiş demiştim bende :)

    YanıtlaSil
  4. dimi cnm:)süper bi renk=)

    YanıtlaSil
  5. taupe olana bayildim ben de

    YanıtlaSil