23 Şubat 2013 Cumartesi

Son zamanlarda kullandıklarım=)


Fondötenler...
Bu ara bitirmek için ysl ve dioru kullandım genelde.
İkisinide ayrı ayrı beğeniyorum, ancak diorun rengi tam istediğim gibi olmadığı için 
ysl ile dengeliyorum.
Birbirlerine uyum sağladılar, sonuç güzel..
Bu kombinasyondan sıkıldığımda tercihim givenchy oluyor, 
bi sonraki bitirme projemin elemanı çünkü:))

Pudra olarak son zamanlarda hep dior sculpting pudrayı kullandım, bitmek üzereydi sürünmesin dedim.Onun dısında elim dior forever pudraya gitti.Aydınlatıcı olarakta hep dior sculpting pudranın aydınlatıcı kısmını kullandım.Baska bi aydınlatıcı yok listede gördüğünüz gibi=)

Kapatıcıda tercihim shiseido oldu, hemen hemen her gün bunu kullandım.
Bazen aydınlık istediğim zamanlarda, inglot highliht pencil benimleydi.

Allıklar; armani 10, nars luster, mac peachykeen..
Allıkta kullanımımı genisletmem gerektiğini düsündüm bu yazıyı hazırlarken.Ben ne kullandım en çok diye bakınırken elimin hep aynı allıklara gitmis olduğunu farkettim.30 küsür allığım vardır sanırım, bu yüzden daha çesitli kullanmaya dikkat etmeye karar verdim.Bi ara yapıyordum öyle ama yine farkında olmadan eski halime dönmüsüm=)

Far bazı olarak urban decay primer potion kullandım.Bitsin istiyorum, çünkü paintpotlardan daha memnun kaldım.Birkaç çesidini almayı düsünüyorum bi ara.

Far olarak elim hep ysl farlara gitmis nedense:)Gerçekten bunuda yazıyı hazırlarken farkettim:))Ysl mavi paleti, genelde evde renkli far sürmek istediğimde kullandım, renkli makyaj gerçekten bana yakısmıyor bence bunu bu ara daha iyi anladım.Zaten bu yüzden son aldığım renkli farlar olan misfit ve sugarland farları sattım.Yinede renkli makyajda favorim mavi ve mor sanırım=)Diğer ikisini özelliklede ortadaki ikili farı oldukça kullandım bu ara.İkilinin kahverengi kısmı (hatta hakimsi bi renk:) besli paletin sağ üstteki rengi favorim oldu.Çok zarif duruyorlar..

Rimelim, lancome hypnose star.Lancome rimeller bitmeye yakın daha bi güzellesiyorlar sanki=)Eyeliner olarak, guerlainı daha çok beğensemde kullanım rahatlığı açısından lancome kullandım genelde.Eyeliner sürmediğim zamanlar, ki bu çoğunlukla böyleydi, avon kalemleri kullandım bitsinler diye.

Rujlar, mac see sheer, bobbi brown 73 pale mauve, mac kinda sexy

 Son olarak bu ara inglot glosslara gitti elim.Amacım bozulmadan bitirmek.Gloss kullanmıyorum, bunlarıda alalı bayaa olmustur, bu yüzden bitirmem lazım=)Kokuları ve renkleri çok güzel:)

Parfümde sık kullandığım yoktu bu yüzden resim koymadım.
Yeni aldıklarımı kullanıyorum su an ayırt etmeksizin=) 

Cilt bakımı olarak shiseido white lucency ile devam ediyorum..

Önceden ay ay favorilerimi yazardım ama artık her ay fırsat bulamıyorum buna.Bu yüzden ara ara son zamanlarda kullandıklarım seklinde yazmayı düsündüm.Özellikle önümüzdeki iki ay, gecesi gündüzü belli olmayan bi sürece tekrar gireceğimden yazılarım elimde olmadan azalacaktır muhtemelen:(Bu ara rahattım, farketmissinizdir zaten sık post girebilmemden=)Yinede aksatmamaya çalısacağım.Seviyorum burayı!=)


SATISTAKİ ÜRÜNLERİME İKİ YENİ ÜRÜN DAHA EKLEDİM..
shiseido perfect smoothing compact pudrafondöten ve dior 553 peachykeen allık
Bakmak için tık tık

13 yorum:

  1. Ne güzel ürünler.Güzel günlerde kullan hepsini.
    Shiseido concealardan memnun musun?Elim gidip geliyor:)

    YanıtlaSil
  2. shayna, tesekkürler cnm.shiseidodan memnunum evet, kapatıcılığı iyi doğal duruyor kremsi bi yapısı var.mükemmel değil belki ama simdiye kadar kullandıklarımın içinde en iyilerden biridir.bence deneyebilirsin.

    YanıtlaSil
  3. Lancome hypnose serisini bende çok beğeniyorum

    YanıtlaSil
  4. İtsbea, en çok kurcalamak istediğim makyaj masaları arasında seninki de var:D :D
    Bi ara makyaj malzemelerini nerede, nasıl saklıyorsun gibi bi post bekliyorum :P

    YanıtlaSil
  5. kozmetikperisi, lancome maskaralara bende alıstım seviyorum=)

    j.d:))saklama konusunda simdilik iyi olmadığımı düsünüyorum bu yüzden belki ilerde yaparım öyle bi post, istediğim gibi bi düzen olusturabilirsem=)

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan cnm hepsini. Ysl touch eclat kullandıysan shisedio ile kıyaslayabilir misin yapıları aynı mı bir de nars allığın adı nedir?=)

    YanıtlaSil
  7. tesekkürler cnm.ysl touch eclat var bende çok kullanmadım henüz ama shiseido ile karsılastırılamayacak kadar farklılar bence.shiseido kremsi yapıda kapatıcı doğal görünen pek aydınlık vermeyen bi kapatıcı.touch eclatı biliyorsun zaten, daha çok aydınlatma amaçlı kullanılıyor.bence baya bi farklılar.allıkların adını yazmayı unutmusum cnm tesekkürler hatırlatmıs oldun, hemen ekliyorum.nars, luster.

    YanıtlaSil
  8. Hepsi ayrı güzel ama YSL farlar ve İnglotun kırmızı dışındaki sleeks cream rujları benim için bir ayrı :) Inglot'tan ilk aldığım şeydi Sleeks cream'in 96 numarası ve benim bütün kozmetik maceramı başlatan şey de YSL'in bir dörtlüsü. Beğenmeyenler olabiliyor ama benim için YSL farlar çok istisnai renkler dışında her zaman diğer bir sürü markanınkinden daha iyi. :)

    YanıtlaSil
  9. bengisu, tesekkürler cnm.evet senin ysl askını biliyorum blogundan=)bende oldukça beğeniyorum.beğenmeyenler sanırım pigmentasyonunda sıkıntı yasıyordur, biraz farklı bi yapısı var ysl farların.benim için problem değil ama daha iyi bile denebilir:))

    YanıtlaSil
  10. şeker fondotenlerini görünce almak istediğim fondotenler olduğu aklıma geldi:(

    YanıtlaSil
  11. :))neler neler vardır simdi aklında=)benimde varda, tutuyorum kendimi:(

    YanıtlaSil
  12. ürünler ne kadar güzel duruyor. mac peachkeen allık ve bobbi brown ruja bayıldım en çok:))

    YanıtlaSil
  13. makyajlı kareler, tesekkürler=)

    YanıtlaSil