12 Şubat 2013 Salı

Ysl far paleti


Su tarihi bi türlü resimlerimden silemiyorum:))

Ysl palete yabancı değiliz aslında, surada anlatmıstım kahve tonlu olanını.Buda mavinin en güzel tonlarını barındıran bir diğer paleti.

Ysl, özellikle ambalajlarıyla dikkat çeken bi marka.Güzel gerçektende ama allık ve far ambalajları çok hafif, buda basitlik veriyor sanki maalesef.Psikolojik:)

Bi önceki palet için söylediklerim bunun içinde geçerli, pigmentasyonu orta.Benim için negatif bi özellik değil rengini verdiği sürece.

Renkler, muhtesem.Ortadaki en açık renk, çok güzel bi baz olusturuyor diğer renkler için.Sol üstteki renk, içinde altın ısıltılar bulunduran mavi gri arası bi ton ve gerçekten çok orjinal.Sol alttaki renk tam mavi gördüğünüz gibi, hafif sedefli bi yapısı var.Sağdaki renklerse tamamen mat.En kullanamayacağımı düsündüğüm mat turkuaz bile kararında kullanınca çok güzel bi görüntü ortaya çıkarıyor.

Kalıcılıkları bazla iyi, bazsızda hemen uçmuyor ama tabi zaman geçtikçe görüntü hafifliyor doğal olarak.

Toz toz olmuyor.Renk geçislerine izin veren yapıdalar karıstırmak zor değil, bugünlerde bi farla bu yüzden sorun yasıyorumda:))

Kısacası, alınabilir bi palet.Bu tip çok kullanmayacağım renklerin palet seklinde elimde bulunmasını seviyorum.Mavi, far olarak çok kullanamadığım ama almaktanda vazgeçemediğim bi renk:)

3 yorum:

  1. evet canım o hafiflik basit gösteriyor dimi:)

    YanıtlaSil
  2. benim asla kullanmaya cesaret edemeyeceğim renkler :)

    YanıtlaSil
  3. özgecim:))kesinlikle cnm, guerlain gibi biraz daha ağır yapsalarmıs iyiymis=)

    simyaser, benimde sık kullanabileceğim renkler değil, arada değisiklik iste:)

    YanıtlaSil