11 Ağustos 2013 Pazar

Bitenler#16


Bitirdiğim ürünleri biriktirmeyi çok sevmiyorum.
Ondan bitince hemen atmak adına blogda öncelikli yazım oluyor bitenler..
Topluca kısa kısa ürün yorumlarıda faydalı oluyor diye düsünüyorum.
Cilt bakımı ağırlıklı bitirdiklerim.Zaten uzun zamandır makyaj yapmıyorum.
Neler bitirmisim bakalım?

Bioderma sebium spot spf 50 günes kremi..Bunun losyon formda olanını önceki bitenler yazılarımdan birinde görebilirsiniz.Bu daha kremsi yapıda.UVA UVB koruması içeriyor.Koruma konusunda basarılı olduklarını ancak su an kullandığım shiseido kadar beğenmediğimi söyleyebilirim.Kriterim, çillerim=)Yapısı ağır değil, beyaz tabaka bırakmıyor, yağlandırmıyor, makyaj altına kullanılabiliyor rahatlıkla.Lekelerede iyi geldiğini iddia ediyor ürün ama öyle bir etki gözlemlemedim.Blogda yazısıda mevcut bioderma günes kremlerinin.

Clinique moisture surge nemlendirici..Çok beğendim, kesinlikle büyük boyundan almayı düsünüyorum bi ara.Cildi yumusacık, neme doymus ve sağlıklı görünüme kavusturduğunu düsünüyorum.

Clarins daily energizer nemlendirici..Set halinde kullandım clarinsi bu serisini bildiğiniz gibi.Bi önceki bitenler yazımda temizleyici ve toniği vardı.Setten gayet memnun kaldım.Yazısı mevcut.

Ysl forever serum..Yapısı biraz yapıskan, cilde ilk sürüncede hemen emilmiyor biraz yapıs yapıs hissettiriyor.Cildi nemlendirdiğini söyleyebilirim, baska bir etki gözlemlemedim.Zaten uzun vadede etkisi ortaya çıkan ürünlerden.Su an almayı düsünmüyorum.

Shiseido bio performance göz kremi..Göz çevremi nemlendirdi, rahatlattı.The skincare serisindeki göz kremine göre ciddi anlamda daha iyi nemlendiriyor.İlerde alabileceğim bi ürün.

Yves rocher ruj..Glossy serisinden 04 numara, rengi kırmızı.Yves rujları beğeniyorum.Rujun yapısı hafif parlak, nemlendirici özellikte, içinde çok minik ısıltılar var belli belirsiz.Kalıcılığı iyi bu tip yapıdaki rujlara göre.Tam bitirmedim, biraz kalmıstı ama çok uzun zamandır benimle ve o kadar uzun süre rujları kullanmanın sağlıklı olmadığını düsünüyorum.Yazısı mevcut.

Golden rose makyaj temizleme mendilleri..Klasik temizleme mendili.
Makyajın kabasını alıyor diyim.

İnglot fırça temizleyici..Temizlemesini beğendiğim, kokusunu hiç sevmediğim bi ürün.
Mac almayı düsünüyorum.Yazısı blogda var.

Satıstaki ürünlerime yeni ürünler ekliyorum.İlgilenenler burdan ulasabilir.

2 yorum: