25 Ağustos 2013 Pazar

Bitirdiklerim#17


Bu defa bitirdiklerimin çoğu makyaj malzemesi gördüğünüz gibi=)
Bu tabloyu görmek mutlu ediyor tabi:)

Mac prep prime spf 50 makyaj bazı..Çok memnun kaldım severek kullandım, yine alırım ama simdi değil tabiki yeni ürünler denemeden beğensemde aynı üründe sabit kalma gibi bi özelliğim yok maalesef.Yazısı mevcut blogda.

Shiseido fondöten..Aldığımdan beridir neredeyse baska fondöten kullanmadım diyebilirim, çok memnun kaldım.Yazısı hazır, bugün yarın bloga eklerim.

Dior sculpt kapatıcı..Benim için orta karar bi üründü, severek kullandım ama bayılmadım.
Tekrar almam sanırım.Yazısı mevcut.

Mac well dressed allık..En sevdiğim allıklarımdan biriydi.Verdiği pembe ton harika.Tekrar tabiki alırım ama yine aynı sebepten dolayı simdi değil.Yazıdı blogda var.Bu bitirdiğim ikinci allık bu arada shiseido tester allığı saymazsak:)İlk bitirdiğim inglot idi..Oda pembeydi=)

Nars napoli ruj..Bitmesine üzüldüğüm bi ürün oldu.Çünkü, rujun basına gelenler yüzünden yeterince kullanamadım ve rengini çook beğeniyordum.Sevgili yeğenlerim ruju hasat etmislerdi saolsunlar.Fırçayla kullandım bir süre ancak.Dibini hala kazımadım, pek huyum değildir ama bu rujda belki denerim, hemen atmayı düsünmüyorum.Ayrılamıyorum:))

Ysl faux cils rimel..Bu rimeli almadan önce çabuk bitiyor seklinde çok yorum okudum.Ancak bana hiç öyle gelmedi, aylarca bunu kullandım.Biraz kurudu ama hala daha kullanılabilitesi var belkide ama sekiz ay oldu alalı.Daha fazla kullanmak ne kadar doğru olur bilemiyorum:)
Biraz daha kullanıp atarım belki, buda kıyamadıklarımdan:))
Ve yazısını yine unuttuğum bi ürün daha:(Bugün hepsini tamamlamaya çalısacağım.

Makyaj ürünü dısında tek bitirdiğimde nivea roll on oldu.Memnun kaldım, ter kokusunu önlüyor.Yalnız biraz akıskan yapıda, kuruması zaman alıyor.

10 yorum:

  1. Ben nedense bir turlu makyaj malzemesi bitiremiyorum:))

    YanıtlaSil
  2. kozmetikperisi, bende zor bitiyorum ama bir süre yeni ürün almayıp elindeki ürünleri kullanmak ve bitmeye yaklasmıs ürünlere daha çok ağırlık verip öncelikli olarak onları kullanmak bunun sırrı sanırım=)

    YanıtlaSil
  3. Allgın bıtılmesıne hayran kaldım resmen. Hergun duzenlı kullansamda bır allıgı kı en cok allık kullanırım bıtırmek kımet olmadı. :)Cok guzel urunler denemıssın canım.Dahanıce bıtırmeler dıyelım ozaman. :)

    YanıtlaSil
  4. Merve yıldız, tesekkür ederim=)Evet allık bitirmek zor gerçektende:)

    YanıtlaSil
  5. Tebrikler bitirdiğin ürünler hem güzel hemde makyaj malzemesi olması sebebiyle hayran kaldım :)

    YanıtlaSil
  6. Bitmiş allığın önünde saygıyla eğiliyorum :)))

    YanıtlaSil
  7. rujun ne kadar sürede bitti ? ve allığın :D

    YanıtlaSil
  8. Allık bir yıl olabilir, rujumda kırılmıstı zaten.

    YanıtlaSil