16 Ağustos 2013 Cuma

Clarins skin illusion fondöten

    107 no
Birsey yazmama gerek var mı?:)Fotolar durusunun netliğini anlatıyor sanırım.Simdiye kadar bu konuda en iyi diyebileceğim fondötenlerden biri.Tek parça, net bi görüntü veriyor.

Kapatıcılığı gayet iyi gördüğünüz gibi.
Ve yine gördüğüm en kapatıcı fondötenlerden biri diyebilirim.

Yapısı çok ince değil, orta kıvamda.Verdiği göründü oldukça aydınlık.

Benim normal cildimde herhangi bir yağlanma pulllanma gibi sorunlara yol açmadı.Ama ne yağlı cilt için ne kuru cilt için bisey diyemeyeceğim.Yapısı biraz yoğun olduğundan yağlı ciltlere uymaz diye tahminde bulunabilirim sadece.

Rengi, ülkemizdeki en açık renk.Dolayısıyla çok beyazlara olacağından süpheliyim maalesef.Ama benim bu konuda artık derdim yok bildiğiniz gibi.Sırrım, mac face and body white=)

Aradığınız hafif parlak olsun çokta parlamasın, tok dursun,net olsun, kapatıcılığı iyi olsun gibi özelliklerse almanızı tavsiye edeceğim benimde çok sevdiğim bi fondöten kısacası.

9 yorum:

  1. kapatıcılığı yoksa sorunda yoktur benım ıcın kapatıcılık en onemlısı:) rengı acıkmıs beğendım:))elımdeki bitince bende alıp denemek istiyorum
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. luna, kapatıcılığı varsa demek istedin herhalde:)beğenirsin insallah sende, tesekkürler.

    YanıtlaSil
  3. çok merak ettim bir clarins fondoten testerim vardı bi yerde inşallah budur :)

    YanıtlaSil
  4. tenin o kadar pürüzsüz ki ilk baktığımda hiç kapatıcı değil ya dedim, sonra okuduktan sonra varmış demekki demekten kendimi alıkoyamadım :)

    YanıtlaSil
  5. kozmetik deneyimleri, insallah=)

    süslü günlüğüm, tesekkür ederim:))kapatıcılığı güzel bence.tabi herkese göre değisebilir bi durum bu ama bana bayaa kapatıcı geldi.

    YanıtlaSil
  6. Clarins urunleri kullanmadim.sende okuyup sempati yarandi markaya karshi.bakim urunlerini almayi dushunuyorum.çok iyi bisey sanaq uyan fondeten bulmak.basharilar

    YanıtlaSil
  7. Clarins bende çok kullanmadım aslında ama aldığım birkaç ürününde hepsinden memnun kaldım, cilt bakımı olsun makyaj olsun.Tesekkürler=)

    YanıtlaSil
  8. yazdıklarından ysl fondotene benzettim..

    YanıtlaSil
  9. ysl fondöteni ben daha ince ve glow hayal ediyorum ama:(

    YanıtlaSil