7 Ağustos 2013 Çarşamba

Mac face and body fondöten

                                                                                    WHİTE
Mac'in benim için en ise yarar ürünü bu.Bana koyu gelen fondötenler yüzünden yok mu bir çaresi diye arayısa girmistim.Karsıma bu ürün çıktı.Makyaj konusunda güvendiğim bir arkadasıma danıstım oda oluru verdikten sonra almaya karar verdim.Kesinlikle çok iyi yapmısım diye düsünüyorum simdi.Sırf bu koyu gelme sorunu yüzünden kaç tane fondötenimi elden çıkardım ve daha kaç tanesinden vazgeçecektim kim bilir..

Fondötenin özelliklerine bakacak olursak, klasik fondötenlerden farklı olarak face and body fondötenler 120 ml.Yapısı oldukça akıskan ve ince.Tek basına bile çok beyaz tenlilerde yüze kullanabilir belkide.Çünkü yukardada gördüğünüz gibi yaydıkça o beyaz görüntüden eser kalmıyor, ürün seffaflasıyor.

Diğer fondötenlerle karıstırınca fondötenin yapısını bozmuyor.Alırken en korktuğum durum buydu.Yalnız, benim fondötenlerim genel olarak glowy özellikte fondötenler, mat fondötenin durusunu değistirir mi bilmiyorum.

Bence herkesin elinde bulundurması gereken bi ürün.İlla bembeyaz tenli olmak gerekmiyor.Fondöteni bilmeden koyu alabiliyor insan yada en açık rengi bile koyu gelebiliyor bazen.Bu gibi durumlarda benim bildiğim tek kurtarıcı bu.Açık gelen fondötenle koyu gelen fondöteni karıstırıncada olur diye düsünülebilir ama onuda denedim ve memnun kalmadım.Yapısı değisiyor ürünlerin ve yüzümde ağırlık yapıyor.Bu ürün incecik olduğundan ve sanırım bu ise uygun olduğundan bir sorun olusturmuyor.

Çok beğendiğim için çok övdüm sanırım.Kısacası tavsiye ederim..

4 yorum:

  1. tam benlık bır urunmus bende alıp denemek istiyorum en yakın zamanda:)

    YanıtlaSil
  2. bende n1 rengi var ve bayılıyorum iyi ki almışım , sende güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  3. canım bende face&body ve mineral fondotenin testerını aldım minerali 3 gün sürdüm bayıldım çok aydınlık ama yaza uygun değil sanki akıyor gibi. face&bady ince olduğundan öyle problemi yok ama yeterince parlak durmuyor gibi kararsızım..

    YanıtlaSil
  4. luna, memnun kalırsın insallah sende alırsan.

    meri, normal renktede bir tane edinmeyi düsünüyorum bende ilerde.

    özge, minerali ve bunun kendi rengimde olanını almayı düsünüyorum elimdekiler azalınca.Yaz bitti sayılır zaten artık eğer minerali daha çok beğendiysen onu al, face body fondötenden biraz daha tester iste net karar verebilmek için.

    YanıtlaSil