30 Ağustos 2013 Cuma

Ysl touch eclat kapatıcı


Touch eclat, ysl'nin kült ürünlerinden biri, oldukça popüler..

Ben kalem seklindeki kapatıcıları pek sevmiyorum aslında ama nedense almadanda duramıyorum.Sevmeme nedenim, kapatmaması ve kurutması.Ancak, bunda böyle sorunlar yasamadım.Kapatıcılığı yüksek ürünler değiller tabiki ama bu formdaki ürünlere göre bi tık önde ysl benim için.

Esas islevi aydınlatma olan bu kalemlerin o görevi hakkıyla yerine getirdiklerini söylemem gerek.Ysl, doğal bir aydınlık veriyor beyazlık vermekten ziyade.Rengide sarı alt tonlu olduğundan olsa gerek, kapatıcılığıda aydınlatmasıda oldukça doğal.

Çizgi çizgi olmuyor, herhangi bir kapatıcının üzerine aydınlatma amaçlı sürünce ağırlık yapmıyor bütünlesiyor.Tek basınada kullanıma uygun olduğunu düsünüyorum.Özellikle benim gibi göz çevresi sorunlu olanlar kapatıcıyı hafif tutup üstüne bunu sürerek daha çok kapatıcılık elde edebilir.Yada benim henüz deneme fırsatımın olmadığı corrector denen morlukları nötrleyen ürünlerin üstünede kullanmak mantıklı olabilir.

Benim için su an olmazsa olmaz değil ama bir corrector edinirsem üstüne uygulayınca 
daha çok seveceğimi düsünüyorum.
Yalnız kalem seklindeki kapatıcı yada aydınlatıcılar içinde en iyilerden biri süphesiz..

4 yorum:

  1. bir ben almadım sanırım loreal lumimagic buna benzetilmiş galiba ambalajı benziyor yeni aklıma geldi:)

    YanıtlaSil
  2. Bir ara surekli kullaniyordum gozalti fazla sorunlu olmayanlar icin harika bir urun

    YanıtlaSil
  3. özge, sen sevmeyebilirsin cnm yapısı ince ve çok beyaz durmuyor=)

    kozmetikperisi, evet kapatıcılığı az tabii.

    YanıtlaSil
  4. Çok merak ettiğim bir ürün böyle yazılar okudukça koşup alasım geliyor :) blogunuzu yeni keşfettim bununla ilgili googleda arama yaparken. Bana da beklerim :)

    YanıtlaSil