27 Kasım 2010 Cumartesi

Clinique High İmpact mascara

Yılbaşına yaklaşmamız nedeniyle indirimler, kampanyalar, uygun fiyatlı kofreler ardarda gelmeye başladı!Bu rimelde gelen kofrelerden birinde mevcut oldğundan biraz bahsetmek istedim..


Rimelimizin fırçası normal yapıda,plastik diil yani.Tek tek ayırıyor kirpikleri, ben sevmiyorum tek tek ayırma özelliği olan rimelleri ama bu öyle sevilmeyecek cinsten diil, hiç yapay durmuyor çünkü.Şöyle anlatmaya çalışayım; kirpikler dipten itibaren ayrılmıyor dipler birleşik üstlere doğru tek tek ayrılıyor.Bence bu özelliği harikaa!!!Dolgunlukta vermiş oluyor böylelikle,uzatmasıda çok iyi kesinlikle.

Yalnız bi durum var; bu rimeli ilk aldığımda memnun kalmamıştım ama sanki durdukça güzelleşen bir rimel bu.Aynı rimele sahip olup benim gibi düşünen kişilerde var,ilginç bi durum:)

Son olarak söyleyebileceğim; temizlenmesi çok kolay, suyla temizlenebiliyor, ben yinede makyaj temizleyicimle bir kez üstünden geçiyorum nolur nolmaz:)

Birazdan clinique makyaj temizleyici yazım geliyorrr.Kofrede buda varmış sanırım deneme boyu şeklinde.Bu arada kofre, boyner mağazalarında mevcut,ykmde de olabilir bilmiyorum.İçinde tam boy rimel,küçük boy göz makyajı temizleycisi ve yine deneme boyu krem varmış.Fiyatıda uygun normaldekine göre,bu ürünleri denemek isteyenler kaçırmasın bence..

6 yorum:

  1. Bende de High Impact Curling olanından var ve en sevdiğim yanı dediğin gibi suda rahatlıkla çıkabilmesi :) O bittiğinde bundan da denemek istiyorum doğrusu.

    YanıtlaSil
  2. Bende onu denemek istiyorum bertacım:)

    YanıtlaSil
  3. ben de bu mascaraları merak ediyordum. curling mi alsam acaba bilemedim siz ne dersiniz? bu arada itsbea'cim bloğunun yeni tasarımı çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  4. yeldacım çok teşekkürler:)curlingi denemedim ben ama bunun kıvırma etkiside çok çok güzel cnm..

    YanıtlaSil
  5. Joker bir ürün bu. Döner dolaşır bu maskarayı kullanırım...

    YanıtlaSil