19 Kasım 2010 Cuma

Clinique Allık 102 innocent peach






Clinique markasını sevdiğimi bi önceki yazımda söylemiştim zaten.Bol bol clinique yazıları buluncak blogumda şimdiden haberiniz olsun:)

Clinique standına çok doğal bi allık arıyorum diye gittim bi gün, clinique uzmanı hemen bunu çıkarıp verdi elime,denedim beğendim aldım gitti:)

Allığın kabı çok şık,dışı aynalı,içindede aynası mevcut görüldüğü gibi.İçinde bi adette kesik uçlu fırçası bulunmakta,acele uygulamalarda işe yarıyor,normalde bununla sürmüyorum ama.Allığın dikdörtgen şeklinde olmasını pek sevmedim, fırçalara alırken bazen zorlayabiliyor.

Rengini öyle bi dokunuşta veren bi allık değil ama verince çok çok güzel ve doğal duruyor..Şeftali renginde bi allık ama çok yoğun uygulayınca alttaki swatchda olduğu gibi pembemsi gibi bi görüntüde ortaya çıkabiliyor.Oldukça kalıcı bi allık..Başka renklerinide alabilirim:)ürün 14 gr bu arada kullan kullan bitmez yani..

9 yorum:

  1. Bende de bu allığın 110 nosu yani Precious Posy var. Bayılıyorum rengine gerçekten çok güzel=) Fırçasıda çok hoş bence.

    YanıtlaSil
  2. Evet nilcan fırçasıda güzel kendide,o renk benimde aklımda aslında bakıcam bi ara..

    YanıtlaSil
  3. işte benim favori allığım :D duymayan kaldı mı acaba :DD
    bu arada mac peaches allığı alınca innocent peach'in tam bi şeftali olduğu düşüncem değişti mac-peaches bundan çok daha şeftali,innocent peach peaches ın yanında hafif pembemsi kalıyor :)) bi ara bloğa karşılaştırmasını eklicem ;)

    YanıtlaSil
  4. hadiya:)merak ettim bende şimdi bak tam şeftali budur diye düşünüyodum hep..

    YanıtlaSil
  5. fırça gerçekten kullanışlı gözüküyor;)

    YanıtlaSil
  6. evet gsemmmcim kullanışlı gayet,senin allıkta gelince yorumlarını bekliyorum,inşallah beğenirsin..

    YanıtlaSil
  7. Dört gözle bekliyorum canım kullanır kullanmaz yazıca yorumumu;)

    YanıtlaSil
  8. tatlım pink love rengi geldi sonunda çok beğendim rengini hemen veriyor yapısı falan çok güzel gerçekten bi tane daha almayı düşünüyorum:)

    YanıtlaSil
  9. güle güle kullan gsemmcim:)

    YanıtlaSil