30 Kasım 2010 Salı

DDF sulfur therapeutic mask


Cilt bakımına biraz fazla ara verdiğimi farkettim ve hemen kolları sıvadım:)Bu ürünü yaklaşık bir yıl kadar düzenli kullanıp bitiren biri olarak yorumlarıma başlıyorum..

Bu maskenin sivilce oluşumunu önlediği yorumlarını okuyunca netten, hemen almaya karar vermiştim.Çok umutluydum gerçekten ama maalesef sivilce oluşumunu engellemedi bende..Bahsetmiştim bi yazımda zaten, kronik bi sivilce problemim olduğundan, tek tük çıkıp hemencecik sönüp izlerini bıraktıklarından:( Sivilcelerin çıkmasını önlemedi dediğim gibi ama var olan sivilceleri kurutmada etkili..

Bunun dışında normal bi kil maskesi gibi yağı emiyor, gözenekleri güzelce temizliyor.Kuruma, gerginlik gibi problemler yaşatmadı bana.5 dk içinde kuruyor ve kolayca temizleniyor.Sivilce lekelerimede iyi gelmiş olabilir, düzenli cilt bakımı yapmam sayesinde sivilce izlerim azalıyor ama tabi yerine başkaları ekleniyor.Bu yüzden bu konuda yorum yapmasam daha iyi sanırım..

Ürünü kullanırken  ince bir tabaka halinde sürmek yeterli ve kendisi 113 gr.Benim gibi elinin ayarı olmayan bi insan bile 1 yıl kadar kullanabildi, gerisini siz düşünün artık..:)


Sivilcelerin çıkmasını önlemedi bende dediğim gibi ama var olan sivilceleri kurutmada etkili..

5 yorum:

  1. Canım bende de sivilce sorunu var, seni anlıyorum. Son iki senedir uğraşıyorum onlarla. Bu maskeyi çok merak ediyordum, elimdekiler bittiğinde bunu düşünebilirim. Teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
  2. etkili bir ürüne benziyor..pek fazla sivilce problemim olmadığı için bu tarz ürünler kullanmadım yazı için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. 100 . izleycin olmuşummm...Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Bende 100.izleyicim kim diye bakınıyodum,hoşgeldin zeynepcim sende.:)

    YanıtlaSil
  5. Bertacım,bilgecim yorumlar için teşekkürler..:)

    YanıtlaSil