20 Kasım 2010 Cumartesi

Dior Hydraction renkli nemlendirici

Kendisi benim ilk renkli nemlendiricimdir..Renkli nemlendirici diye bi kavramla yeni tanıştım denebilir bir iki yıldır biliyorum.Aslında makyaj cilt bakımı gibi seylerle bu kadar zamanlık bi geçmişim var zaten.Gelelim özelliklerine;
Yüz rengini çok ii eşitliyor
Ciltle bütünleşiyor,kendi cildinmiş gibi duruyor
Çok açık ciltli olmama rağmen 1 numaralı porcelain rengi bana uydu,ciltle bütünleştiğinden sanırım
Yapısı ne çok sıvı nede katı orta kıvamda likit,çok kolay yayılıyor,elinizle bile sürseniz eşit dağılıyor
Renkli nemlendirici olmasına rağmen oldukça kapatıcı
Harika bi ışıltısı var!
Benim için 2 eksi yanı var;
Birincisi ;yağlandırmaya müsait bi ürün t bölgemde yağlanma yapıyo ama bence kötü görüncek cinsten diil yani,bazı ürünler vardır cildi yağlandırır ama kötü göstermez,genelde bu bazı ürünlerde dior dan çıkıyor bu arada:)Aldırmıyorum pek bu duruma bu yüzden..
İkincisiyse;kalıcı diil..:(Uzun süre dışarda olduğumdan kalıcılık benim için her üründe önemli,büyük bi sorun benim için yani.Ama öğle aralarında tazelenebilir,ilk sürdüğün gibi fresh bi görüntü olmuyo tabi tazeleyince makyajı ama makyaj temizleme mendiliyle şipşak yüzümü temizleyip öğle arası tekrar sürsem nasıl olur sizce??Bitmek üzere zaten,çok uzun süre gidiyor hep bitti gibi geliyor ama geldikçede geliyor:)
Bana göre artıları eksilerine göre fazla bi ürün yani,bitince alabileceğim nadir ürünlerden!Bi kaç farklı markadan sonra tekrar dönebilirim yada direk bunu alabilirim.Evde bile sürüyorum bunu bazen,makyaj yapma hissi olmadan düzgün görünebiliyorsunuz..Renkli nemlendirici sırf bu yüzden bile alınır..

6 yorum:

  1. Ben semaf. Skyf diye yorumlar benden canım. Bloğun hayırlı olsun. En çok merak ettiğim renkli nemlendiricilerden bir tanesi. Bende shiseido ve mac var. İkisi de T bölgemde belli bir süre sonra parlama yapıyor. Ama anlattıklarına benzer özellikler bunlarda da var. İkisinden de memnunum. Shiseido biraz daha kapatıcı. Fakat biterse mac ten alacağım. Çünkü mac ta renk uyumu daha güzel. Bendeki medium dark. Benim aklımda loura mercier ın yağsız renkli nemlendiricisi var. Onu almayı istiyorum. Yağsız olduğundan.Takipteyim canım. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim semafcm.laura mercier i bende merak ediyorum ama galiba pek kapatıcı özelliği yokmuş onun,shiseido ve mac de aklımda..

    YanıtlaSil
  3. itsbeacım bende birkaç renkli nemlendirici demememden sonra dioru alıcam :)

    YanıtlaSil
  4. özgecim kesinlikle denemelisin bunuda o zaman..diğer denediklerinin yorumlarınıda bekliyoruz ayrıca:)

    YanıtlaSil
  5. sihsiedonun kapatıcılığını hiçbeğenmedim canım ben ama mac i merak ediyorum..

    YanıtlaSil
  6. aa shiseido kapatıcı diye duymuştum ben ama:( deneme yanılma yapacaz yine anlaşılan..

    YanıtlaSil