23 Ocak 2013 Çarşamba

Nars sugarland palet


Sugarland:)İsmi gibi tatlı renklerden olusan bir palet..

İçinde altın ısıltıları olan lila renginin pigmentasyonu güzel gayet iyi renk veriyor, yapısı oldukça yumusak.İçindeki minik altın ısıltılar renge inanılmaz güzellik katıyor.Mac trax farımla benzeyeceğini düsünmüstüm bi an alırken ama hiç alakası yokmus.Swatchı var onunda, suradan bakabilirsiniz..Benzeyebileceğini düsünmemin sebebi, ikisininde mor ve altın ısıltılı olmasıydı ama trax daha koyu bu daha açık gördüğünüz gibi.

Diğer renk sampanya rengi gibi bol ısıltılı bi renk.Aynı palette olmasalar lilayla bu renk farı kullanmak aklıma gelmezdi sanırım:))Ama gerçekten yakısıorlar birbirlerine.Bu rengin yapısı sert, lilaya göre bayaa sert hatta.Ama buna rağmen rengini kolay veriyor.Yine bu rengin bir dezavantajı, tozutması.Biraz göz altlarına dökülebiliyor simleri, sürerken dikkat etmezseniz facia bi görüntü.Ben ilk sürdüğümde onu yasadım:)Ama sonra dikkat edince dökülmediğini farkettim.

Kalıcılığını net değerlendirmek zor, bazla kullanıyorum bazla kullanınca saatlerce bozulmadan ısıltılarını kaybetmeden duruyor.

Eksi yönleri olmasına rağmen sevdiğim bi ürün oldu.Ancak denemeden almamanızı öneririm..

12 yorum:

  1. Çok güzel ışıltıları var çok beğendim:)şampanyası ile uzun yıllar aşk yaşarım o derece:)

    YanıtlaSil
  2. pearl fairy:))tesekkürler

    YanıtlaSil
  3. Şampanya rengi harikaa çok ama çok beğendimm <3

    YanıtlaSil
  4. kozmetik perisi, kozmeti aynası tesekkürler=)renkler sahane gerçekten, sampanyanın yapısıda daha iyi olsaymıs tam olurmus;)

    YanıtlaSil
  5. şampanya rengi harikaymış yaa :) güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. bende bugün ilk kez lolalola yı sürdüm canım çokkkk beğendim:) bu renkler çok tarzım değil liladan dolayı ama iki renk birbirine yakışmış gerçekten..

    YanıtlaSil
  7. pekbilmis, tesekkür ederim:)

    özgecim, lola lola:)beğenmene sevindim.lila benimde pek tarzım değil ama öyle hafif ve zarif duruyorki bu sasırttı beni=)

    YanıtlaSil
  8. parıltılı farlara bayılırım. şampanya rengini ömrümce sürebilirm. çok güzelmiş

    YanıtlaSil
  9. çiğdem, aynen:)tesekkürler..

    YanıtlaSil
  10. Renkleri çok güzelmiş. Özellikle de şampanya rengine bayıldım =)

    YanıtlaSil
  11. bu nars ikili farlara hayranım hepsini alabilirim ...

    YanıtlaSil