3 Nisan 2011 Pazar

Clinique super city block spf 40

Oil-free!!!Bu ürün beni bu konuda gerçekten çok şaşırttı.Oil-free ürünlerle bile yağlanan cildim, hatta bazen onlarla normaldekine göre daha çok yağlanan cildim, bu ürünle devrim yaşadı diyebilirim..Başlarda dağıtmakta zorluk çekiyordum üründen az miktarda alınca, o derece oil-free yani:))Sonra tabi alıştım, şimdi çok çok seviyorum..
Hemen emiliyor, makyaj altına rahatlıkla kullanabiliyorum..
Spf 40+super city block:)Yani sadece güneşten korumuyor, özellikle şehir hayatından dolayı maruz kaldığımız bütün zararlı etkenlere karşı korumayı vaadediyor..
Tüpten sıkınca, renkli bi kremmiş gibi görünüyor..
Biraz dağıtılmış haliyse böyle..Yüzde tabi ki böyle beyaz kalmıyor, dağıtınca şeffaflaşıyor ama resimdede farkedebileceğiniz parlaklığını dağıtıncada koruyor..Yağlandırmadan parlak görüntü sunan bi ürün yani..
Buda iyice dağıtılmış hali, resimde belli olsun diye tamamen yedirmemeye çalıştım..Dağıttıktan hemen sonraki görünümü böyle, aradan bir dakika bile geçmeden iyice yedirmeseniz bile tamamen görünmez oluyor,verdiği parlaklıksa kalıyor..Ama bu parlaklık mat bi fondötenin duruşunu etkileyecek kadar güçlü değil, her türlü ten makyajınızın altında kullanabilirsiniz..
Bitince tekrar alabileceğim bi ürün..

10 yorum:

  1. sayende cliniqueten alacaklarım artıyor olmiyiii ki ama böylee :)) güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
  2. işte bu beklediğim yazıydı:))Anlatıklarına göre tam istediğim gibi bir koruyucu.Benim cildim kuruya dönük karma,nemlendiciden sonra bu ürünü makyaj altına kullanmayı düşünüyorum.birde yaz için alcam.Elimde sebamed +50 var ama yazın makyaj altında parlama yapıyor,onu tek kullanmayı düşünüyorum.Bana uygunmu sence?

    YanıtlaSil
  3. gözde:)))teşekkürler cnmcm

    buse, senin için öncelik verdim zaten bu ürüne:)Nemlendiriciden sonra kullanıyorum bende zaten, sebamedi kullanmıştım ben dediğin gibi bayaa yağlandırıyor o:(Ben bu ürünü yaz bitiminde almıştım ama ben akdenizde olduğumdan kışımız başka yerlerin ilkbaharı gibi:))Yazında sorun olacağını düşşünmüyorum, hele ki senin cildin kuru-karmaymış yani.Yağlandırmasını geçtim ben,kurutmasında:))

    YanıtlaSil
  4. haklısın canım:))bende kesin almaya karar verdim,yazın çok sorun olacağını düşünmüyorum,büyük ihtimalle memnun kalırım gibi geliyor.

    YanıtlaSil
  5. bende bu ürünü kullanıyorum bende çok memnunum ama birşey sormak istedim. hafif bir kokusu var sanki seninde dikkatini çektimi?

    YanıtlaSil
  6. bitte, kokulardan genelde rahatsız olurum ben ama clinique ürünlerinde genelde baskın bi koku olmuyor, bazı ürünlerinde koku var ama..Şimdi buna baktımda belli belirsiz hafif bi kokusu var,oda rahatsız edici gibi gelmedi bana:)

    YanıtlaSil
  7. bu üründe hafif bir tutkal kokusu var sanırım.Yağlı olmaması harika.fakat ben sürerken sorun yaşıyorum.az sürüyorum yayılmıyor çok sürüyorum bu seferde krem sürerken soyuluyor.

    YanıtlaSil
  8. adsız, az sürünce pek dağılmıyor evet.ben normal sekilde alıyorum ne az ne çok,hemen yayıyorum sorun olmuyor.

    YanıtlaSil
  9. içeriğini verebilmen mümkün mü canım?

    YanıtlaSil
  10. shaynacm, kusura bakma yeni görmüsüm yorumunu cnm:(( arkasına bakıp forumdan söylerim şimdi

    YanıtlaSil