8 Nisan 2011 Cuma

Dior nude fondöten



Dior'un meşhur fondöteni..Hakkında o kadar konuşuldu ki, bloguma eklemeyi unutmuşum:)Uzun zamandır kullanıyorum bu harika fondöteni..Dior, fondötenlerini 0,1,2,3 ile biten sayılar şeklinde numaralandırmış.0 ile bitenler nötr, 1 ile bitenler sarı, 2 ile bitenler pembe, 3 ile bitenler şeftali alt tonlarında diye biliyorum.Bendeki 1 le biten sarı alt tonlu, 21 numara..
Fondötenimiz; orta kapatıcılıkta, kalıcı, glow özelliği fazla, duruşu doğal, spf 10 içerien bi fondöten.T bölgemde aşırı bi yağlanmaya sebep olmadı, bence karma ciltler, kuru ciltler rahatlıkla kullanabilir..
Fondöten %40 oranında su içeriyor ve düzenli kullanımda günden güne cildi güzelleştireceğini vaadediyor:)Ben öyle bi sonuç göremedim tabi ki:))Zaten bi fondöten cilde en fazla ne kadar yararlı olabilir?Zararı olmasın yeter:)
Sarı alt tonludan kasıt bu:)Gördüğünüz gibi gerçekten sarı tonlarda..Yayınca nötr renklerle pek bi farkı olmasada, eğer sarı alt tonlu bi ten renginiz varsa 1 ile biten numaralarını kullanmak daha doğal sonuç verecektir..Fondöteni tamamen yaydığımda normal ten rengimden bi farkı kalmıyor.Sarılıklı gibi durmuyorsunuz yani:))Pembe alt tonlu olanlar hiç bulaşmasın bu renge yinede.Dior'u böyle bi ayrım yaptığı için kutluyorum:)Gerçekten renkler çok fark ediyor fondötenin duruşu açısından..
Bu fondöteni bitince tekrar alırım..Dior'un ten ürünlerine güvendiğim kadar hiç bi markaya güvenmiyorum henüz.Yinede denemek istediğim başka fondötenlerde var tabi:)

4 yorum:

  1. d.nude fondötenden kullananların çoğu memnun,bu yüzden bendede iyice merak uyandırdı,adlında nars sheer glow almayı düşünüyorum ama nude'da kafamı karıştırmıyor değil.
    Bu arada güle güle kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim busecm:)dior nude ününü hak ediyor gerçekten.nars sheer glowu bende merak ediyorumm

    YanıtlaSil
  3. Bende de 21 nosu var,ten rengime cok guzel uyuyor,durusu mukemmel zaten:)sadece t bolgemde parlama yapıyor malesef:/ güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil