5 Nisan 2011 Salı

Mac blue brown pigment

               Mac blue brown pigment
Mac'in pigmentleri pek bi meşhur bildiğiniz gibi..Bende sırf meraktan aldım diyebilirim:))Meşhur oldukları kadar varmış yalnız.
Toz yapıda, kolaycacık sürülüyor ve dağıtılabiliyor, yanar döner olduğundan profesyonel bi görünüm sunuyor..Baz kullanmanıza gerek yok, inanılmaz kalıcı..Islak uygulayınca daha yoğun renkler elde edilebilir ve aynı zamanda eyeliner olarakta kullanılabilir..
Rengi çok çok güzel..Göz makyajında en sevdiğim iki renk bi arada:)Kahverengi ve mavi..Yoğun sürülünce mavişler baskın hale geçiyor, hafif sürünce kahverengi içinde mavi pırıltılar çok güzel duruyor..Ben hafif kullanmayı tercih ediyorum.Eyeliner olarakta denedim, makyaja farklı bi boyut kazandırıyor:)

4 yorum:

  1. evet rengi çok tatlıymış güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. sample ını almıştım ben bunun ama tek başına uygulayınca çok yoğum oldukları için acayip yanar dönerli oluyor, eyeliner olarak muhteşem oluyor zaten <3
    far olarak hangi mat farla blend etsek daha güzel olur sence ?

    YanıtlaSil
  3. mavidunyam, çok yanar dönerli durmasın diye kuru şekilde sürüyorum ben bazen.blend fırçalarla tek basına kullanınca o kadarda ihtişamlı durmuyor:)mat olarak hangi renk olur bilemedim ama kahve tonları olabilir yine belki;)denemeler yapmak lazım:))

    YanıtlaSil